16 yaşımdan beri kesintisiz olarak onlarca farklı sektörde çalıştım.
Yeri geldi tarlaya sabah 5'te gidip akşam 8'e kadar yarı aç susuz sıcağın altında çalıştım, yeri geldi otelde 1200 misafire 5-10 kişi hizmet vermeye çalışan garsonlukta da çalıştım.
Değeri milyarlarca dolar olan şirketlerle iş birliği de yaptım.
Her nolursa olsun önceliğim her zaman hak etmek oldu. Sen ne yaparsan yap anlaşılan ücreti/maaşı ya kendine sövdürerek ya da övgülerle alacaksın fakat önemli olan hak ederek almak.
Bugüne kadar kaç bin insanla konuştum veya işini yaptıysam bir kere bile " Kardeşim bu parayı sana veriyorum ama yaptığın işten zerre memnun kalmadım. " lafını duymadım, duymamak için elimden geleni ortaya koydum.
Yaptığım işi hiçbir zaman küçümsemedim. X partisinin ilçe başkanının sosyal medya gönderilerini saatlerce uğraşıp yapıp 20 lira aldığımda da 6 haneli rakamlı ödemeler aldığımda da
Belki çok geç başladım belki erken ama 24 yaşımda aileme ve sevdiğim insana bakmak, kendi emeklerimle arabamı alıp keyfim istediği gibi yaşamak bunca çabamın sonunda yerini eşsiz bir mutluluk ve huzura bırakıyor düşününce.
Belki başarılı olmaktan başka çarem olsaydı bu kadar çabalamazdım. Çaresizliğime bile şükür ediyorum artık, bana bunca yol yürüttüğü için.