Burada farklı yaşlardan, farklı şehirlerden ve mental yapılardan binlerce arkadaşımızla bir aradayız. Açılan konulardan, ara sıra olan serzenişlerden görüyoruz ki bir vazgeçiş ve umutsuzluk hakim…

Arada merak edip girip profilinde geziyorum bu arkadaşlarımızın. Ve görüyorum ki motivasyonun yüksek olduğu ve dipte olduğu anlar var sadece. Ortasında devam eden döngü asla olmamış…

Kimse bir başkasına ahkam kesmesin, beni de öyle algılayın istemem zira hayatım boyunca böyle bir insan olmamak için çabaladım. Belki de bu gayedir beni de hayata bağlayan ama şimdiye kadar ki tecrübelerimden gördüm ki bu hayatta başarı için en basit ve temel ilke daima disiplin arkadaşlar…

-Bir gün çok çalışmak değil hayat, her gün doğru çalışmak.

-Bir gün çok yorulmak değil yaşam, her gün bunalmadan yorulmak.

-Bir gün sabah akşam araştırmakla edinilmez bilgi, her gün düzenli araştırmakla dönüşür değere…

-Bir gün kaybetmek değildir umutsuzluk, her gün kaybedeceğini bile bile hareketsiz durmaktır.

Onlarca öğrenci kardeşim oldu mentörlük yaptığım. Veya kendi iş ortamımızda da yönetmemiz gereken ciddi anlar olabiliyor. Az ve öz olanın düzen kazanmasıyla daha başarılı bir hayat sizinle olabilir.
Unutmayın; hayat henüz kaybetmek için kısa değil ve siz kendinizi tanırsanız eğer, kazanmaya giden yol asla uzamayacak.

Kalın sağlıcakla…