Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce ise karar verip sonra şahıs şirketine odaklanın. Şirket dediğiniz şey 2 günde kurulan ve önemsiz bir durum. Şirket demek vergi demek. Aklınızda ne iş var? Şirket kurunca iş düşünmek mantıksız olur hocam.
Ek olarak bagkuru direkt kapatın. Ödemeyin
Şirketi kurmadan önce işe karar vereceğim. Cümlede anlatım bozukluğu olabilir. Biliyorsunuz ki muafiyet hariç ticari bir işte şirket kurmak ve vergisini ödemek zorunlu. Bundan dolayı önce girişim için bir fikir almalıyım ve vergiler ile birlikte sigortayı da karşılamak için en iyi olanı seçmeliyim. Sonra bu işlere girişmeliyim.
bugraozerli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Girişim yapmak için öneri almamakla başlayabilirsiniz, ben girişimciliğin yapılan bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir işte başarılı olabilmek için o alanda bilgi sahibi olmanız gerekir, bilgi için tecrübe ve araştırma gerekir. Biz burada size şunu üretin veya şunu tedarik edip şurada satın desekte muhtemelen başarıyla sonuçlanmayacaktır o iş. Varsa ilgi duyduğunuz bilginize güvendiğiniz bir alan söylerseniz belki tavsiyeyi o şekilde verebiliriz.
TakipKrali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merak ettiğiniz ve yapmaktan sıkılmayacağınız bir iş türü bulmanızı öneririm yoksa bir kaç kişinin dediği işi yapar ve ilerde sıkılırsanız çok kötü olur.
Bir alan istiyorsanız yazılım, yazarlık, grafik tasarım, sunucu hizmetleri veya e-ticaretten bahsedebilirim. Daha önce bu gibi alanlarda projeler gerçekleştirdim.