Merhaba, size telefon numaramı Pm gönderiyorum, müsait bir zamanda bakacağım.
Evet arkadaşlar, konuya giriyorum. ON uygulamasını indirip üye olun. On (paparaya benziyor) Ref vermeye ihtiyaç duymuyorum. Teşekkür etseniz yeterli. 4.maddeyi dikkatli okuyun. Bana telefon numaranızı PM ATIN
1) On uygulamasını indir kayıt ol. Görüntülü görüşme ile kayıt olacaksınız.hesabı açtıktan sonra avantajlar kısmından Onla kazan %20 iade kampanyasına katılın. On hesabına 2500₺ gönder. Ve on hesabındaki bakiyeyi
Sanal kart ile nays hesabına yükle. 500₺ çekilebilir bakiye kazanacaksınız.
2) bu işlemi 4 defa(10.000₺) hacim olacak şekilde tekrarlayın. 5 ocak tarihinde 1000₺ kazanacaksınız.
Kampanya detay linki burada
3) 1.adımdaki işlemleri tamamladıktan sonra en geç 24 saat sonra 200₺ Cluptotalenergies benzin istasyonunda geçerli 200₺ kod gelecek.
4) kodu kullanmak için Playstore ve appstoreyi açıp Cluptotalenergies uygulamasını indirip üye olun. 10₺ kazanacaksınız. Ayrıca Üye olurken
çark çevirmek için mecbur bu adımda bana telefon numaranızı yazın. Sizi davet etmem gerekiyor. Siz üye olunca sadece 5₺ kazancım olacak.bir çıkarım olmayacak. Sizde hem çark çevirip hemde 5₺ kazanacaksınız! Çark sayesinde sürpriz veya yakıt şansınıza ne çıkarsa kazanacaksınız.