Epin ve oyun satış scripti aramaktayım. epin ve oyunu satış yapacağım script ayrı ayrı değilde tek script üzerinden istiyorum. Scripti mevcut olan konu linkini veya sizlerin beğendiniz scriptlerin ismini iletebilir misiniz çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden
eğer fazla bütçe değil dropshiping şeklinde gibi ilerleyip hemde kendi oyunlarınızı satmak istiyorsanız kesinlikle tavsiyem
@enesaydeniz; şimdi gelelim neden kendisi burada bir çok epin sc kullandım genel artı yönleri fiyatları uygun f/p sc si diyebilirim ayrıca önemli dosyalar harici tema vs dir onlar açık kaynak kendi sunucunuzda barındırabilirsiniz ek olarak ta çok iyi biri satıcı alıcı ilişkisi değil 2 yakın arkadaş ilişkimiz var kendisi ile yani buradan kastım samimi biri ayrıca özel eklenti tema vs için de fiyatları gayet makul diğer firmalar 10 k dan aşşağı fiyat vermezler işin içine de şu kadar süre şart ve kdv yi de ekler ler ama kendisinde öyle değil fiyat sabit kdv si içinde ayrıca 1 aylıkta kulllanacak olsan sorun yok ayrıca yaptırdığın eklentiyi istersen diğer tüm kullanıcılar için ücretsiz olarak yayınlanmasını talep edebilirsin şahsen ben stripe ödeme modulunu o şekilde ve daha nicceleri eminim sende memnun kalırsın kendisi ile çalışırsan