yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi oyun, Minecraft sunucusu ise Superonline direkt hattı erişime kapatacaktır-null route girecektir çünkü DDoS'ları küçük olmuyor; konudaki ev için olan Routerboardlar ile koruma sağlanamaz ve darboğaza gireceği neredeyse kesin

Belli oyunlarda Cloudflare devreye giriyor ama ek ücrete tabii bir özellik; tüm IP'yi L4-L7 koruma bedelleri de birkaç bin dolar olmalıydı aylık; DC ile ev interneti de aynı olmaz bu arada çünkü birinde POP'tan direkt 0.5ms erişim var diğerinde şehri turluyor dolaşıyor öyle giriyor(1-1 verdiğine göre Türknet veya Comnet'tir, ikisi de dengesiz ama)
Yine de evdeki düzeneğin soğutması ve yangın kontrolü sağlanırsa ufak bir sistem odası bile sayılabilir(tek kabinle çok sayılmasa da)
Kesinlikle asla bir DC'de ki ms olamaz artı inanılmaz dengesiz. Türknet için konuşuyorum bu arada. Özellikle yoğun saatlerde speedtest ne gösterirse göstersin dengesizlik artıyor.

Bende ki tek kabinette FM200 yangın söndürme sistemi mevcut ekstra olarak evde biyolojik 6lık hemen hemen her odada tüp mevcut. Şuan için ısı olayını kışın kolay yazında klima ve yaptığım basit bir düzenek ile çözüyorum.
Bu arada bu sistemi sunucu barındırma amaçlı kurmadım. Hali hazırda zaten iş gereği bizim serverlara vs bağlanmak için FW, UPS yıllardır kullanıyorum server cihazlardan biri fazlaya çıktı diye geldi test cihazı oldu üstüne 1-1 geldi yedekleme de olsun böyle böyle gidiyor bakalım sonumuz ne olacak )