Adım 1. Mağazalardan birinden bir VPN Unlimited uygulaması indirmeniz GEREKİR.

2. Adım.https://my.keepsolid.com/ adresine gidin ve yeni bir KeepSolid Kimliği oluşturun
Veya KeepSolid ID'niz zaten varsa, hesabınızda oturum açın ve kodunuzu etkinleştirmek için 3. Adım'a gidin:

Not: Yeni bir KeepSolid Kimliği oluşturduğunuzda posta kutunuzu kontrol etmeniz ve hesabınızı onaylamanız istenecektir. Tamam'ı tıklayın.

3. Adım. Daha sonra Kullanıcı Kontrol Panelinize giriş yapacaksınız. Kodu etkinleştirmeye devam etmek için üst kısımda KeepSolid ID'nizin yanında Kullan'a tıklayın.
Kodunuzu açılır pencereye yapıştırın ve Kodu kullan'a tıklayın. Aşağıdaki kodu kullanın

Promosyon kodu: WINXDVD

mailinize dogrulama geç gelebilir

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ana Özellikler
DNS Güvenlik Duvarı:
Kötü amaçlı trafiği filtreler ve kötü amaçlı yazılım bulaşmasını önler
Kimlik avı sitelerini engelleme listenize ekler
Uygunsuz içeriğe sahip web sitelerinden kaçınır
Sosyal ağları engeller
VPN Unlimited'a bağlıyken engellemek istediğiniz sitelerin özel bir listesini oluşturur
Sağlam Güvenlik ve Anonimlik
Özel verilerinizi son derece güvenli bir AES-256 şifreleme algoritmasıyla koruyun
İSS'lerin çevrimiçi etkinliklerinizi kısıtlamasına izin vermeyin
Güvenli olmayan genel Wi-Fi ağlarına bağlanırken verilerinizin korunmasını sağlayın
Kill Switch özelliğini açın ve VPN oturumunuzun beklenmedik şekilde kesintiye uğraması konusunda endişelenmeyin
KeepSolid Wise, OpenVPN®, WireGuard® ve IKEv2 dahil süper hızlı VPN protokollerinin bir listesini edinin
En İyi Yayın Sunucuları
Dünyanın her yerinden en popüler yayın hizmetlerine erişin
Ülkenizde bulunmayan en sevdiğiniz filmleri, TV şovlarını ve spor etkinliklerini izleyin
Torrent sunucuları
Kişiliğinizi ve fiziksel konumunuzu ele vermeden torrent kullanmanıza olanak tanıyan sunucu listesinin keyfini çıkarın
İçeriğin cihazınıza anonim olarak indirilmesinden yararlanın
Sınırsız Çevrimiçi Özgürlük
İstenilen içeriğe erişmek için tüm coğrafi kısıtlamaları atlayın
Sosyal ağ hizmetlerine, bulunmadığı ülkelerde bile ulaşın
Haberlerin, arama motorlarının, eğitici web sitelerinin ve diğer önemli içeriklerin engelini istediğiniz yerden kaldırın
Desteklenen işletim sistemi:

MacOS: 10.11 ve üzeri (hem Bağımsız hem de App Store sürümü) / Uygulama İçi satın alma işlemleri için Apple Kimliği
Windows: 7 ve üzeri (Bağımsız) / 10 (Microsoft mağaza sürümü)
Linux: Debian GNU/Linux 8.0, Ubuntu 14.04+ 32bit / 64bit
IOS: 11.0 ve üzeri (App Store sürümü) / iPhone 5s veya iPad Air ve sonraki modeller için / Uygulama İçi satın alma işlemleri için Apple Kimliği
Android: 4.4 ve üzeri (hem Bağımsız hem de Google Play sürümü)
Windows Phone: 8.1 Güncelleme 1 / Uygulama İçi satın alma işlemleri için Microsoft Hesabı
Fiyat: 19,99$/yıl