Herkes firmayı değiştir demiş de biraz insaf yahu. Adamlar sene sonu sizden aldıkları 1 yıllık ücretle nasıl önümüzdeki yılın maliyetlerini karşılayacak ve size nasıl daha kaliteli bir hizmet verecek? Çünkü daha neye ne kadar zam geleceği bile belli değil. Asgari ücret olmuş 17bin lira. Hiç kimse önünü göremiyor.
Eğer firmanın hizmetinden şu an memnunsanız değiştirmeyin derim. Ha fiyat için firma değiştirmek istiyorsanız tabii ki bunu yapabilirsiniz. Kat kat ucuz hosting sağlayan arkadaşlar var. Burada 10 liraya hosting satanı da bulursunuz. Yani ucuz hizmet arıyorsanız her türlü bulursunuz ama ucuza hizmet veren ve para gelsin de ne gelirse gelsin kafasındaki bazı firmalar uzun vadede patlıyor. Örneği çok.. Her gün şikayet konuları görüyoruz.
Ek olarak kendinizi enflasyona karşı sadece hosting ile koruyamazsınız. Yani her şeye zam gelecek. Keşke imkan olsa da 1 yıllık ekmek falan da alabilsek harika olurdu. Ya da 1 yıllık elektrik faturası falan ödeyebilseydik.
Satışlar durmuş mu ? ben yeni sipariş versem hangi fiyattan alacağım ?
Bun maliyet hesabı deniyor becermeyen yapmaz bu kadar basit. Bende Server satıyorum ve kendimi korumaya almak için USD / EURO fiyat veriyorum Çok karmaşık olay değil