Egemircey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç yaşındasın bilmiyorum insanlara karşı niyetin ne çokta ilgilenmiyorum ama,
cok zekisin belli,
Benim burdan gelecek +1 izlenme işime yarar mı sence zeki arkadaşım? Bunu bi cevapla once
Youtube izlenme kovalasam bu konuyada cevap yazmam farkli yerlerde olurum ayrica , ben kendim de arada bir acip izlerim o videoyu mesela, lakin sizin gibiler yuzunden yozlaşa yozlaşa hicbir yerinde cekiciligi kalmadı buda bir gercek insanları kendinizle karıştırmayın . Oradaki içerikte ne var bilmeden gelip buraya yargılama yapınca neyi ispatlamış oluyorsunuz onu da anlamadım, zaman değerli işine bak güzel kardeşim boş yapma.
Ozaman sen beğenenlerin içerisinde muhtemelen birinin sen olduğu 4 beğenisi olan video'nu hayrına paylaşıyorsun. Bukadar düşünceliysen git hayrat yaptır güzel kardeşim.

Yaşım 40 sayılır bu arada. Kimin neyi ne niyetle yaptığını ayırt edebilecek yaşları bile geride bıraktım

Benim arkadaş için oturup yazdıklarım, hayat tecrübelerim senin yapay zeka ile hazırladığın motivasyon videolarından 10 kat fazla fikir verebilir düzeyde orası aşikar.

Seninle polemiğe girmeyeceğim, önden yaş sorduğuna göre yaşın küçük belli ki. Ama tavsiyem bu tarz konularda vakit kaybetme, "youtube izlenme" vs. alım satım konularında zaman geçirmen senin için daha verimli olacaktır.

Yolun açık olsun