Herkese merhabalar. Bugün sizlere neden ServerKurma.com üzerinden hizmet almamalısınız ondan bahsedeceğim.
1) Destek Alabilecek Muhattabınızın Olmaması.
Rust sunucusu açmak istediğimden dolayı sunucu aldım. Çünkü referansları çok inandırıcı ve hoş referanslar. Elraennn vb. yayıncılara sponsor olmuşlar fakat sadece sponsorlara çalışıyorlar. 25.12.2023 (18:22) tarihinde bir adet ticket açtım, şu anda ayın 27'si ve hala bir cevap yok. Discord üzerinden firma sahibine yazdım ve herhangi bir çözümede ulaşmadı.
2) Yanlış Hizmet Sunuyorlar.
Aldığım hizmette Ekstra Performans I7 7800K işlemci seçtim ve 150 TL ekstra para verdim. Neyse sorun bu değil. I7 işlemci alıp 150 TL fazla vermeme rağmen bana iletilen işlemci E5 2697 v2 işlemci oldu. Düzeltmeleri için Discord'dan firma sahibine ulaştım. Site üzerinden ticket açtım fakat herhangi bir geri dönüş olmadı.
3) BTK Yer Sağlayıcı Belgesi
Sanırsam BTK belgeleri yok. Çünkü BTK'nın sitesinde yer sağlayıcı bildiriminde bulunanlar sayfasına Serverkurma.com yazdığım vakit herhangi bir bildirim bulamıyorum. Vergi Levhasını hiç sormuyorum.
Sizlere kendi deneyimleri anlatmak benim için bir zevkti. Herkese iyi forumlar dilerim.