Hocam yıllarını metin2ye harcamış birisi olarak nitekim haklısın, nitekim değilsin. Haklı olduğun taraf şu, evet bu botların birçoğu virüs barındırıyor ancak haksız olduğun kısım da her botu aynı kefeye koyman. Ben de çok bot kullandım güvenlik duvarını ve antivirüsleri kapatmadan. Yani birçok bot masum değil bu konuda haklısınız.
Bu tip şeylerin e-book olması beni de üzüyor. Metin2deki gelir kaynağı kısıtlıdır ve bellidir. Birkaç model vardır ve bu modeller yeni oyuncu tarafından da derin araştırmalar yapılarak çözülür. Ben de bot kullandım yeri geldi çok da banlandım ne hesaplarım gitti. Şuan kendi botunu oyun içerisine ekleyen pvp serverlerini oynuyorum. Dış kaynaktan bot indirmeye gerek kalmıyor canlı serverler sayesinde de gayet iyi paralar kazanılabiliyor. (İyi bir sistemin varsa client sayına bağlı)
Yani diyeceğim odur ki, bot kullanımı evet illegaldir evet çoğu virüs barındırır güvenlik duvarı kapatmak gerekir ama hepsini aynı kefeye koymak da doğru olmaz. İyi forumlar iyi akşamlar