Takipçi Sayısı: 3169 (Giderek artıyor.)
Takip Edilen Sayısı: 29
Mail: Kurucu / İlk mail. Maille birlikte devredilecektir.
Kullanıcı Adı: Yalnızca ciddi olan alıcılar ile paylaşılacaktır.
Hesap ile İlgili Detay:
Takibe takip yöntemiyle kasılmamış, tamamen organik, hem FB hem de instagram erişimi kuvvetli olan bir hesaptır. 100K üzerindeki hesaplar tarafından da hikayede reelslaro paylaşılmaktadır. Kısa sürede aldığı bazı erişimler aşağı eklenmiştir. DMden videosunun paylaşılmasını isteyen kişilerden de sıklıkla mesaj gelmektedir. Açık konuşayım arkadaşlar
Forumda beni tanıyan ve hizmet alan onlarca arkadaşımız var. İnorganik yöntemlerle insan kandırmayı doğru bulmuyorum. Birçok hesap bunun yarısı kadar erişim alırken takipçi basılarak 15-20 bin lira dolaylarında para isteniyor. Muhtemelen bu hesabın videoları sizin keşfetinize de düşmüştür zira 100k üzerinde like alan videoları mevcut. Tek video 5 milyon üzeri erişim aldı.
Keşfet hesabı olduğunu takip bildiriminden de görebilirsiniz. Aşağıda yer alıyor. Ayrıca almak isteyene anlık bildirim de atacağım.
Satmak veya aciliyet gibi bir durum söz konusu değil. Zira hesap hakkında bilgi sahibi olunsun, yarın öbür gün organikliği ile ilgili kanıt da olsun diye elimde bu konuyu açıyorum. Takipçi sayısını an ve an görmüş olursunuz. 🙂
Son bildirimler ve bazı veriler aşağıdaki gibidir. Ben hesaba bot basıp 15-20 bin lira istemiyorum. Zaten düzenli takiple ciddi seviyelere kısa sürede gelecek. Ciddi alıcıyla pazarlık yapabiliriz. Hesap için şu an sadece teklif alıyorum. Yarın öbür gün hesap daha da geliştikçe fiyat artacak ve tutar da değişecektir.