berkanorhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileri ilk kurulduğunda forumdan gördüğüm açılışa özel çekilişleriyle tanıştığım ve 3 yıldır kullandığım bir hosting şirketidir. Başlarda çok güzel ve stabil çalışıyordu hatta çevremde bir çok kişiye önerdim, şirket sahibi Talha Bey'in hevesi geçtikten sonra ızdırap başladı sürekli kopmalar yavaşlamalar açılmamalar vb. sürekli sorunlar yaşıyorduk 100 adet destek kaydım varsa 80 tanesi sitem kapandı/çalışmıyor başlığındadır. Şirket sahibinin 2023 7. ayda şirketi sattığından haberimiz bile yok zaten hakkında açılmış bir sürü şikayet konusu var uzun lafın kısası alan kişide şirketi kapatma kararı almış 3 gün önceden mail atıyorlar sitelerinizi taşıyın yoksa 3 gün sonra sunucuna ulaşamayacaksınız diyorlar bu kadar iş yoğunluğunun içinde 7 tane siteyi nasıl taşıyabiliriz 3 gün içinde size şahsi önerim sakın uzun yıllardır hizmette olmayan herhangi bir sunucu şirketiyle çalışmamanız girişimciler başımız tacıdır ama hosting önemli bir detay.

Sizlerden ricam bildiğiniz uzun yıllardır çalıştığınız güvendiğiniz hosting firmalarını bana önermeniz.

Veridyen