Comnet savunuyordum ama malesef teknik desteğe ulaşmak zor oluyor.Birde örnek veriyorum sabit ip aldınız diyelim.Sonra sabit ip iptal ettiniz ip değiştirmek istiyorsunuz kesinlikle buna izin yok.Aynı ip atayabiliriz diye çözüm üretmiyorlar.Akşam saatleri anlamsız şekilde Fİberde sayfaları veya youtube netflix gibi yerlerde videoları açmadığı veya kalite düşüklüğüde oluyor.Sırf bu yüzden önden ödediğim parayı yakarak comnet 'den çıktım.Aradılar 248 gününüz var iade yapmıyoruz dediler bende bir bir neden ayrıldığımı anlattım.Umarım üst yönetim şikayetleri dikkate alır.
Şu anda netinternet kullanıyorum.1 hafta oldu gayetde memnunum.IPV6 desteğide mevcut.Şu anda butik şekilde çalışıyorlar teknik destek max 10 dk içerisinde dönüş yapıyor.Panel gayet güzel.Eğer işiniz oyunla değilse (Denizli merkez olduğu için istanbulda comnet göre ping bir tık yüksek) geçmenizi tavsiye edebilirim.Ek olarak referans kodumla üye olursanız ilk faturada 100 TL indirim alırsınız .
Refans no :
egxmcas32
Yeni Comnet e geçtim hocam

keşke bu yazınızı görseydim

umarım sorun yaşamam. Sonuçta Türktelekom alt yapısını kullanıyoruz dedi comnet. Bakalım randıman alamaz isem netinternet'e geçerim.