esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer insanları gecenin 3'ünde aramamasına, spam mesajlar atmamasına ikna ederseniz herkes kendi numarasını rahatça paylaşabilir Ticaret puanına, kişinin şikayet konularındaki savunma şekline, iş örneklerine vs. baktıktan sonra numaranın çok da etkisi olduğunu düşünmüyorum. sahte tr numaralarda kullanılıyor çünkü
esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunu bizim insanımıza anlatamazsınız. Senelerdir aktif yazılım ve hizmet satıyorum çok iyi müşterilerim de var illallah ettirende. Numara yasaklamak yerine siz ticaret yapacağınız insanları doğru seçerseniz sorun olmaz diye düşünüyorum
Hocam şimdi gelir umarım kendisi de aşağıda ne yazıyor hızlı teslimat otomatik teslimat Doğru mu? sipariş geçiyoruz müşteri için otomatik teslimat edilecek diye whatsapp'dan bilgi veriyoruz . şikayet kaydı da açacağım çünkü birazdan o duruma geldim. Müşteri gecikme sebebiyle siparişi iptal ediyor defalarca yazıyoruz cevap yok birde bir arkadaş yazıp kayboluyor diyor ki yetkilisine soracakmış ya arkadaş bu nasıl bir ticaret şimdi ben bu adama sipariş iptal diye defalarca yazıyorum. Cevap yok muhattap yok?