Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selamlar.
Yaklaşık 1 senedir süren bir ilişkim var herşey aile tanışmalarına kadar on numaraydı aile tanışmasında altın muhabbeti açıldı biraz karşı tarafla restleşmeler sonucunda yanlış anlaşılmalar da oldu yanlış anlaşılmaları çözdüm ama bu sefer yine altın konusunda gol yedim sevdiğim kız altın meraklısı biri değil altın da istemiyor zaten ama ailesi biraz özellikle teyzesi ortalığı değiştiriyor en son görüşmemiz de aile olarak benim şöyle bir yapım var içine kapanık sessiz biriyim pek konuşmam yalan yok aile toplantılarında hiç konuşmadım altın muhabbeti mutfakta oldu mutfaktada konuşmadım kızda buna patladı hiç arkamda olmadın hiç konuşmadın gibi oysa ben kızı gerçekten çok seviyorum hayatımın en değerli 1 senesini onla geçirdim gerçekten çok mutluydum ama bu içine kapanık olayı beni bitirdi kız ilk ilişkimize ara verelim dedi 1 hafta sonra yazdım bitirmek istediğini söyledi bende tamam dedim ama içim içimi yiyor 2 hafta sonra kıza yazdım geçerken beni hiç sevmedin mi oda dedi ki sen 24 gündür nerelerdeydin de şimdi yazıyorsun gerçekten seven insan işyerime gelir ailemle görüşür problemi çözmeye çalışırdı sen ne yaptın hiç bir şey gibisinden çok şey dedi benim ailesinin yanına gitmek veya işyerine gitmek bitti dedikten sonra hiç aklıma gelmedi ona aldığım eşyaları göndermişti bari ondan sonra geleydin dedi bende o eşyaları gönderince bana aldığı eşyayı göndermiştim ona da bozulmuş sürekli iletişime geçmeye çalışıyorum sürekli yazıyorum ama bitti diyip heryerden engelliyor farklı numaralardan falan da yazdım yine hüsran bugün annemi annesini arattırdım çocuklar bitti dediler kadın gayet ciddi bir ses tonuyla annemde pek bişi diyemedi öyle deyince akıl verin bana lütfen kızla barışmak istiyorum kızı gerçekten seviyorum barışmak için ne yapabilirim çiçek falan gönderdim ama nafile bu olaylardan sonra evinin oraya kadar gittim aşağı inip görüşmedi bile bir şeyler yapmam gerekiyor içim hiç rahat değil.
Dalgaya almadan mantıklı önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.