Merhaba,

Öncelikle kendimi tanıtayım. Adım Zümray, 2 çocuk annesiyim. Çocuklarım küçük değil, bunu da belirteyim de işime engel olmayacaklarını da söylemiş olayım. Belki sizin yaşlarınızda çocuklarım (biri İzmir Yüksek Teknoloji 'de Bilgisayar Mühendisliği okuyor, biri de Lise 2 de Dil'den üniversite sınavına hazırlanıyor.) Eşim buraya uzun yıllardır üye ve ben de geçenlerde işten çıkmak zorunda kalınca (özel sektörde muhasebe, evrak kayıt ve TMGD işleri yaptım.) özel sektör yordu beni "ne iş yapabilirim" gibi sohbet ettik, "online bir iş bak kendine" deyip "buraya üye yapalım seni ve kendi ilgi alanını keşfet" dedi. Bugün de az önce bu üyeliği açtık ve ben de direkt buraya konu açmak istedim.

Teknolojiden pek anladığım söylenemez ama iş konusunda tertipli, düzenli ve çalışmayı seven biriyim. Boş durmaktansa bir şeyler yapmak istiyorum ve fakat online ne iş yapabilirim konusunda herhangi bir fikir sahibi değilim. Benim gibi ev kadınlarının yapabileceği (günlük yine 8 saatimi düzenli olarak ayırabilirim.) bir iş bakıyorum. Ha bu yoğunlukta olmaz da günlük 1-2 saat çalışman yeterli denilebilecek işleri de kısa sürede öğrenip yapacağıma inanıyorum.

Sizlerin de desteğinizi istiyorum. Teşekkür ederim.