Arbitrajda genellikle büyük markalarda ürün bulunur zaten bizde genellikle büyük markaların ürünlerini çıkarıyoruz
Bunlar yetkili satıcıda olabiliyor bazen distribütörde olabiliyor
Fiyatlar saçma kısmını anlayamadım eskiye göre şuan gayet makul fiyatlara hizmet veriyoruz alanlarda gayet memnun fiyatlardan düzenli müşterilerimizde mevcut sizin bu şekilde saçma kelimesiyle bir eleştirme yapmanızın yanlış olduğunu düşünüyorum. Boş beleş rastgele asin vermiyoruz yüzlerce asin eliyoruz 2 kişi sadece bu işte bizzat bende müsait olduğumda bu iş için sabahtan gecelere kadar uğraşıyoruz. Herkes emeğinin fiyatını ister biz emeğimizin altında bir fiyat istiyoruz . Eskiler bilir asin fiyatları önceden çok daha pahalıydı .
Eğer ciddi düşünüyorsanız detaylı bilgi sağlarım gün içinde sormak istediğiniz sorular varsa kısaca telefon görüşmesinde aktarırım.
Hocam siz beni çok yanlış anlamışsınız ama söylediğim gayet açık ve netti. Eğer markanın kendisiyle ya da dis ile anlaşma sağladıysanız sorun yok fiyatlar makul bile ama gidip amerika da toptancılardan fiyat alıp yapıyorsanız söylediğimi yineliyorum saçma fiyatlar. Çünkü 1 mail ile ben de alıyorum ama satış yetki belgen olmuyor. Söylemek istediğimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Bakın eğer manuel arıyorsanız size kullanılan programı da söyledim burada olay asin bulmak değil marka ya da dis ile anlaşma sağlamak umarım anlatabilmişimdir. Daha net anlaman için örnek üzerinden anlatıyorum. Sen gidip mattel oyuncak us ile ya da muhtemelen onlar ile iletişim kuramazsın yetkili dağıtıcısı olan entertainmentearth ile mi anlaşıyorsun ondan liste mi alıyorsun ondan satış yetki belgesi mi alıyorsun yoksa galactic toptan gibi bir toptancıdan liste mi alıyorsun. Daha net anlatamam sanırım. Çünkü ikisi ile kurduğun iletişim ve sistemin sürdürülebilir yapısı arasında dağlar var.