Yaklaşık 7 yıldır Güzel Hosting ile çalışıyordum. Ama bu süreçte hız konusunda o kadar sorun yaşadım ki Go Fast Host'a geçtim. Tam bir yıllık süreçte siteler o kadar hızlıydı ki gerçekten 15 yıllık toplam hosting geçmişimdeki en iyi performanstı. Ama GofastHost'un iletişim sıkıntısı o kadar büyüktü ki ayrılmak zorunda kaldım. Sitelere 1-2 gün ulaşamadığım oldu. Ticket'lara da çok geç dönüldüğü için işlem yapamıyorduk. Ama sorun yaşadığımız gün 365 günün 5-6 günüydü ama o sitelerin kapalı ya da erişim sorunu içerisinde olmasının ne demek olduğunu biliyorsunuz. Korkuttu yani.
İletişim sıkıntıları sonrası üç hafta önce siteleri tekrar Güzel Hosting'e taşıdım.
- Gofasthost'ta kullandığım sunucu bilgileri: 8 Core / 16 GB / 100 gb / Trafik Limiti Yok
- Güzel Hosting'te kullandığım sunucu bilgileri: 8 Core / 12 GB Ram / 150 GB / 10 TB Trafik
Güzel Hosting, Gofast'e göre iki kat daha pahalı.
Güzel Hosting "yazılımsal çalışma yapılması gerekiyor sitelerde, litespeed web server deneyebilirsiniz" diyor ama onu da yaptırdık iki farklı arkadaş ile. Sonuç yine aynı. Bu kadar büyük para verip üzerine de Litespeed web server'a para vermeyi gerçekten sindiremiyorum. Güzel Hosting'in iletişiminden gerçekten çok memnunum. Zaten dönüş sebebim de bu. Fakat gerçekten işi bilen kişilere sormak istiyorum.
Size sorum: Üç hafta önce Gofasthost'ta çok hızlı olan sitelerin, Güzel Hosting'e geçtikten sonra aşırı yavaşlaması (açılış süreleri 15 saniyelere kadar çıkıyor) normal mi?