Netkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, merak ettiğim bir konu var. Kaç ayda teslim aldınız? Ayıptır sorması aldığınız evin değeri neydi, ödeneği biz mi belirliyoruz yoksa bu çekiliş/grup sistemi olduğu için sabit bir fiyat üzerinden mi ilerleniyor?
hocam temmuzda yazıldım ağustosta ilk kurada ilk sırada çıktım ben 3 ay düzenli ödeme yapmak gerekiyor 3 ay sonra kesin teslimat oluyor. Eğer hiç çıkmasaydı 2024 mayısta teslim alacak şekilde bir sisteme dahil oldum 400 bine araba aldım chevrolet cruze.
Sistemi ödeyeceğiniz peşinat ve taksite göre siz de ayarlayabilirsiniz. Ne kadar yüksek taksit öderseniz ve peşinat verirseniz o kadar önce alırsınız.

Mesela 1 milyon tl'lik araba alacaksınız 500 bin peşinat verirseniz 3-4 ayda arabayı verirler taksit taksit ödersiniz. Tamamen ödeme imkanınızla ilgili.

Şİkayetlerin çoğu taksitleri düşük ödeyip 5 sene falan sisteme dahil olanlardan kaynaklanıyor. Adam 3 sene sonra ev alıyor ev 5 katına 10 katına çıkmış. Ama eminevim sana zaten sözleşmede taahhüt ettiğim parayı vereceğim diyor adamlar şikayet ediyor yine de

edit: eğer üye olacaksanız eğer üye olurken diyin ki ben en yakın ne zaman alabilirim bana en kısa sürede alabileceğim şekilde gruplar önerin diyin. eğer eminevime giderseniz bana yazın tel numaramı vereyim referans yapın organizasyon ücretine sanırım o zaman ikimizde indirim alıyoruz. Organizasyon ücreti verirken de pazarlık edin. 40 bindi biz 38bin verdik