Suç sizde hocam kusura bakmayın. Bırakın 1500 - 2000'ni 7 - 8 bin bile çok ama çok az. Benimde bu aralar çok ihtiyacım var mesela. Sırf ihtiyacım var diye emeğimi bu paralara satmam. Ben emeğimi kuruşu kuruşuna almak isterim ona göre de hizmet veririm. Rakip analizlerinden, kapsamlı içeriklere, schema entegrasyonlarından anahtar kelime analizine, search console'dan isteğe göre news ve adsense başvurularına, ana sayfanın sektörel anahtar kelimelere göre ve tamamen SEO uyumlu şekilde tasarımına, Pro rank math, elementor vs kullanımına kadar bütün hizmetleri tek ve bir pakete koyup minimum 10.000 - 12.000 fiyat veriyorum. Faturalı kurumsal çalışıyorum zaten birde vergisi var. Hazır tasarım nadir kullanırım. Ziyaretçi almayacak bir siteyi yapmanın mantığı da yok. Yılbaşından sonrada zam yaparım muhtemelen. R10nu mesela bildiğim için, burada web sitesi almak isteyen kişilerin mesajını gördüğümde cevap dahi yazmıyorum. Müşterilerime bunun bilgisini de verdiğimde genel olarak beni tercih ediyorlar.