bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basit bir iş için verilen bir teklifti bu. Komplike bir şey değildi ama buna bile çok deniyor o yüzden buraya hitap etmemek lazım bakıldığında.

Ağlayan falan yok üslubunuzu düzeltin. Bu durumlar dile getirilmezse insanların kendilerine çeki düzen verip emeğin hakkını vereceği falan yok. Bende 10-20 bin ₺ fiyatlar çektim emeğimin karşılığını istedim bir insan evladı bile yanaşmadı. Bir konuda haklısınız yurt dışına çalışmak lazım.

Üslubumda bir yanlışlık göremedim küfür yok hakaret yok. Forum kurallarına aykırı bir kelime yok. Sürekli bu tarz konular açtığınızı gördüğüm için yazma gereği duydum.
"çeki düzen verip emeğin hakkını vereceği falan yok." gibi bir cümle kurmuşsunuz. Öncelikle hak verilmez, hak bu coğrafyada söke söke alınır.

Muhtemelen yaşın benden bir hayli küçüktür, forum yaşımdan yaşım hakkında çıkarım yapabilirsin. Amacım seni küçük düşürmek ve hakaret etmek olsaydı, daha farklı cümleler kurardım. Sana anlatmak istedim şey:
r10' a bu tarz konular açmaya efor sarfetmek yerine sosyal medya kitleleri oluşturup para kazanmaya bak derim. Eğer paran varsa Ads reklamı verebilirsin. Yavaş yavaş daha iyi bir müşteri kitlesi(network) toplarsın.

r10' da smm, lisans satışı ve hazır script kodlayıp satmak dışında çok fazla para kazanılmaz zaten web sektöründe. Herkes bu platformda öğrencilere beleşe iş yaptırma peşinde. Boşuna ömrünü çürütme bu platformda.