İşin çözümü basit.Hiç uğraşmayacaksın.
1- kullanıcını sadık yapacaksın 20-30 lirada ödeme yapacaksın 100 lira bakiye dolmasını beklemeyecek.
2- Asla silinmeme garantisi vermeyeceksin.Yahu sen veya ben kimimde google üzerinde bir söz söylemeyi uygun görüp 7-15-30 gün silinmez garantisi veriyoruz ? Zaten sen manipülasyon yapıyorsun dostum illaki google da doğru olanı yapıp manipüle edilmiş yorumları bulup silmekle mükellef.
O yüzden garanti vermiyorsun bu işi reklam gibi pazarlaman gerek.Nasıl 1 günde 5-10k reklama harcıyor müşteriler.Aynı şekilde 100 yorum için alınacak para reklam gibi satılmalı.Belki 5 gün durur belki 10 gün durur.Ama 1 günden fazla durur diyeceksin.
Benim yönetmim basit. Bir müşteri 100 yorum istiyorsa sana 100 yorum atmayalım.10 yorum atalım bunu reklam gibi gör, silinirse 10 daha atalım. Emin ol böyle daha verimli oluyor müşteri gık demiyor.
Ama gel sana 100 atalım dedikten sonra adamda haklı ,Ya kardeş paranı verdik yorumlar gitti diyor.Anlatamıyorsunda bu sefer ona durumu.Bir kere telafi işine girdiğin an bittin demektir bu işte.
Daha da mantıklı bir çözüm sunalım.
100 yorum istedi ise arka planda 150 yorum atalım. Adına da Garanti koyalım.
%50 düşse 25 yorum gitmiş sayılır. Fiyatı bir tık daha yükseltmiş oluruz.
Yani durum aslında tamamen aynı oluyor hocam
Silinmez garantisi zaten vermek mümkün değil öyle bir dünya yok. Sadece bu işte atıyorum 1 ay telafi sunuyoruz diyenler oluyor.
Telafiyi de 1 ay sonra yapınca tek telafi işlemi ile bitmiş sayalar.
Temel olarak sorduğum her şeyin ve mantığın cevabını aldım aslında.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Herkese R10+ vereceğim.