Abi son durum 13.35$ Adeti 16/17 görsün yeter.
Dün alım yaptım dip dedim 13den aldım 12.0$ gördü ilk defa o korkuttu biraz bu yüzden 13$ sat verdim daha demin.
belkide 14/15 de çıkarım
Sana tavsiyem bilmediğin sulara balıklama atlama, eğlencesine girdiğini düşünüyorum ama oldukça pahalı bir eğlence. Varlığına gereğinden fazla güvenme, sen fark edene kadar toz ederler.
Özelden yazacaktım ama burdan yazayım herkes görsün, ibret alsın.
Senin gibi 4-5 arkadaşım oldu, hayat onlara güzel fırsatlar verdi, hepsi senin gibi başarılı işlerle yüzbinlerce, hatta milyonlarca $ birikim yaptı,
Malesef 20-25 yılın kazancını birkaç haftada bu piyasalarda batırdılar. Sonra birdaha toparlanabilen de olmadı. Şimdi 30-40k maaşla çalışıp borç ödemeye çalışanlar var.
Hayat her zaman güzel fırsatlar vermiyor insana. 1-2 defa denk geliyor bunları değerlendiren kazanıyor. Onlar için tren kaçtı. Sen de kaçırma.
Acemi cesaretiyle hızlıca yüzbinlerce $ kazanabilirsin, ama bu hızla başladıysan kaybetme ihtimalin birkaç yüz kat daha yüksek.
Başarılı olduğun işe devam etmeni öneririm, yok illa spekülatör olucam dersen bu işin sandığın kadar kolay olmadığını kabul et ve kendini geliştirmeden böyle büyük rakamlarla işlemlere girme.
Samimiyetimize ve kendi tecrübelerime dayanarak biraz sert yazmış olabilirim kusura bakma, dost acı söyler. Sohbet etmek istersen ara konuşalım, başarılı bulduğum nadir insanlardan birisin, yok yere batırma kendini.
Seviliyorsun