Iyziconun izin verir mi dediginiz olayi anlamadim. Musteri kurgunuzun sartlarina bagli olarak odeme sayfasina tekrar geldiginde kart bilgisini tekrar girip ödeme yapabilir. buna iyzico ne diyebilir.
burada bence su soruya cevap bulunmasi gerekiyor. yoksa kurgunuz her turku tikir tikir calisir. iyziconun abonelik sistemi kullanilirsa senin sitenin paneline bu odeme basarili veya degil diye bildirimi atacak mi? Atmazsa sonucta sende satin alima gore panelde sure olarak bazi degisiklikleri manuel yapman gerekebilir.
Hıh işte aslında tam olarak bende bu soruyu merak ediyorum. Nasıl işlediğini de tam bilmiyorum. Araştırdığım kadarıyla da bu tür bir cevap göremedim.
Iyzico bunu kabul eder mi diye merak ettiğim kısım ise şu; Adamların kendi abonelik sistemi var. "Abonelik tarzı bir şey yapacaksan bizim abonelik sistemimizi kullanacaksın" gibi bir şey olur mu veya site üzerinde "Abonelik" başlığında fiziksel olmayan bir ürün sattığımda "Hop kardeşim bu şekilde satamazsın" derler mi acaba diye merak ediyorum.