Ortaokul ve liseden başlayıp, hatta üniversitelerde zorunlu alınması gereken ve başarılı olunmaz ise kredisini tamamlamazsa geçemeyeceği dersler olarak, ve dahi ücretsiz hatta zorunlu kurslarla, para nedir ve para sonsuz mu?, sınırsız para kazanılır mı? para biter mi? Başkasının rızkına ekmeğine mani olur muyum? Başkasını aç açıkta bırakır mıyım, Benim yüzümden bir çok insanın evinde tencere kaynamıyor mu? Benim yüzümden geceleri çocuklar kursağına bir lokma girmeden, bir fiil aç yatıyor mu? Bir çok aileyi perişan ediyor muyum? Bir çok ailenin ocağına incir ağacı dikiyor muyum? Benim yüzümden nice aileler dağılıyor mu? Buyrunuz, sizi forumda açılmış bir konuya alalım efendim.
Cebimdeki son para, R10 konusu.
Arkadaş marketten alışveriş yapıyor, ve para üstü olarak eline bu geçiyor.
Bu ülkede yediden yetmişe nüfusa kayıtlı olan herkesi, insanlık onur ve ahlak erdem haysiyet gibi konuları içeren derslere almadıkça, ve sınıfta kalana 46'lık raporlar vermedikçe bu sıkıntılar bitmez maalesef.
Bu ülkenin hali nereye gidiyor ? Günde 70 yerden kredi çekmekle ilgili güzel reklamlar promosyonlar.. Hepsiburada Trendyol da k*mara özendirmeler.. ülkenin hali hiç iyiye gitmiyor demeyeceğim çünkü bence ülke çok kötü durumda. Allah sonumuzu hayır etsin. Emekli maaşı ile bir ev geçindiremez sokakta kalırsın. Şuan bir evin geliri 25-30 k olması gerekirken verilen 3 kuruşlar bir yanda da şatafat içinde yaşayan insanlar
nerde yanlış yapılıyor ?