Kardeş seninki milliyetçilik değil, yabancı düşmanlığı.
O almana yunana amerikalıya sığındı dediklerinin torunları "keşke yunan kazansaydı" diyen malum kitle. Ben iltica edenleri sığınmacı olarak değil, hayatını kurtarmaya çalışan kişiler olarak görüyorum. Ayrıca bu konuyu açan arkadaş yurtdışında dolar kazanıp Türkiye'ye o dolarları sokarsa, ekonomik olarak senden kat ve kat faydalı iş yapmış olacak.
Bak sana samimi olarak Türk milliyetçiliğini ve çoğunun durumunu anlattım. Bende senin gibi yetiştirildim. Yabancılar düşman, yabancılar Türk düşmanı, bütün dünyanın derdi Türkiye olmuş diyolar hala. Bu zırvalar siyasilerin kitlesini bir arada tutmak için uydurduğu şeyler. Kendi işini yap, devletin ne olduğunu öğren, şu anda bu devletin bir şirketten farkı olmadığını öğrensen bu cümleleri kurmayacaksın zaten.
Bak mesela sen burada bunları yazıyorsun, "Türk milliyetçiliği yapmak bölücüktür" diyen "keşke yunan kazansaydı" diyen kitle bu yazdıklarını okusa çok hoşuna gider.
Tam da bu yüzden diyorum. Sizler ne için milliyetçilik yaptığınızı bile bilmiyorsunuz. O yüzden bu milletten umudumu kestim.
Türkiye de yaşıyorum ve döviz kazanıyorum bak böyle de yapılabiliyormuş benden kat kat faydasını - ledim geri kalan dediklerini de tamam diyorum