Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam otomatik reklamlar açık, reklam sayısı maks. ayarladım birde böyle deneyeyim bir süre. Sizce aylık 210K gösterim alan genel forum sitesi için gelir aralığı ne olabilir aylık ne kadar getirmeli bir yorumunuz var mıdır acaba?
Forum sitem hiç olmadı hocam, forum sitesi sahibi arkadaşlar bilgi verecektir. Ancak forum olmasının dışında, kategoriden dolayı da geliriniz düşük olabilir. Tıklanma oranı ise tamamen ziyaretçinin sitenize olan alışkanlığı, sitenizin türü(indirme, bilgi verici vs), alakalı reklam çıkma oranına göre değişebilir(bu oranı ben uydurdum).

Tıklama oranını site içeriği neden etkiler?

İki farklı içerik örneği ile açıklayayım:

Kredi siteniz olduğunu düşünün, içeriğinizin birinde bir kredi hakkında teknik bilgi paylaşan bir makale yayınladınız, oraya gelen ziyaretçi sadece o bilgiyi merak ediyor. Bir diğer içeriğinizde de kredi başvurusu ile ilgili bir şeyler paylaştınız, haliyle gelen ziyaretçiler de kredi başvurusu yapmak istiyor. İşte bu iki ziyaretçi arasında büyük fark vardır, birisi okumaya odaklanmışken, birisi de tıklamaya, başvurmaya odaklanmıştır.