Ben ekşi'de de varım reddit'te de varım, ne olursa olsun kapanmaya karşıyım, bu ancak hesap kaaptılması ile olabilir, yani kişisel hesaplar hakret edenler vs kapanmalı, ben kötü yazanlara yorum yazıp hade oradan diyorum, hakaret edene cevabını veriyorum, ama fazlası beni aşıyor, heee neden oralardayız saçma sapan yerler elbette ama 2 tane backlink alsak kardır diye oralardayız, reddit'te dünyanın en saçma yerlerinden biri, hiç bir yere yazamıyorsunuz, link yok bir şey yok yorum yazıyorsunuz cevap geliyor en az 50 karma puanı lazım diye, yiyi de 5 yıllık hesabım bile karma 0 illa hile mi yapılım karma mı satın alalım dolayısıyla ben hepsine karşıyım ama kapanmasım özetle diyeceğim budur.

Heeee bana kalsa ne kapansın biliyormusunuz bu sığ GOOGLE kapansın. Para kazanmak harici hiç bir uğraşısı yok. Sitelerimizi kafasına göre sıralamaua almıyor, eeee bizim harcaığımız önce emek sonra paralar ne olacak? Sen kimsin ki ben sıralamadan atıyon.. Benim fikrim google kesinlikle tekel gibi davrandığı için en az 100 milyon euro ceza ödemeli net