Site adresi: Sadece yüzyüze veya ciddi alıcılar ile alım kesinleştikten sonra.
Sitenin aylık getirisi: Son 1 yıl: 157.000 ciro
Sitenin açılış tarihi: 2017
DA / PA Değerleri: 10/25
Kategori / sitenin içeriği: Hosting
Günlük hit sayısı: - Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex)
Domainin yaşı: 6 yaşında - 2026 7. aya kadar yenilenmiş .com uzantılı domain | .net ve .com.tr uzantılı domainlerde verilecektir.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: -
Hosting dahil mi?: 1 Adet VDS - 1 Adet Bayi Hostig - 1 Adet Domain Bayilik Hesabı Devredilecek
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: WiseCP Ömür Boyu Güncelleme Alan
Enterprise Lisans
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: Verilen Hizmetler: cPanel Hosting - Plesk Hosting - Premium Hosting - Seo Paketleri - Alan Adı - Sosyal Medya Hizmetleri (Takipçi-Beğeni v.s) - Bayi Hosting - Script Satış
Ayrıca ekran kartlı vds - vds ve fiziksel sunucu sayfaları mevcut ancak stok tükendi şeklinde ayarladım, bunlardan bazılarından google'den ziyaretçi geliyor ve stok durumu canlı destek kısmından soruluyor ancak hizmet vermiyorum.
Giderler: 1 adet VDS ve 1 adet bayi hosting giderleri var. Bayi hosting aylık ödeniyor (172₺). VDS yıllık ödeniyor, geçen yıl 4000₺ ödendi. Sonraki yenileme tahmini 10.000₺ olur. Ancak aralık ayında tüm paketlere iki katına yakın zam yaptım. Her yıl veya bazen 6 ayda bir bu zamı yaparım. En çok satışı yapılan ürünler premium hosting paketleri ve seo paketleri. Seo paketlerini forumdan bir arkadaşa paslayarak aradan kendi belirlediğim komisyonu alıyorum.
Ben siteyi web işlerini yaptığım müşteriler yabancıya gitmesin hosting ücretlerinide bana ödesinler diye açtım. Bir kaç müşterimi yönlendirdim. Bunun haricinde google organik aramalardan gelen müşterilerde oldu. Bugüne kadar herhangi bir reklam tanıtım yapılmadı hatta bu forumda bile ismi geçmez. Müşterilerimden biri ajansdır. Bir sürü hosting ve alanadı bende barınıyor. Ayrıca her ay seo paketlerinden ortalama 5-6 paket alır. Bazen daha fazla bazen daha az. Müşterilerin mağdur olmasını istemiyorum. Alacak kişiye 1 ay destek olunacak. Gelen siparişlerin çoğu otomatik aktif oluyor ancak seo paketi gibi manuel siparişlerinde nasıl işlendiğini göstereceğim.
Kayıtlı müşteri sayısı 49 adet. Aktif hizmeti bulunan 32 adet. 71 adet aktif domain. Aktif hosting sayısı 22 (Hosting fiyatları 300₺ ile 5000₺ arasında değişiyor.) Satılan seo paketleri 62 adet (400₺-4500₺ arası paketler tabi bu direkt kâr değil)
Sistem şuan tıkır tıkır işlemekte ancak özellikle ajans müşterim siteyi alacak kişi içinde önem arz ediyor. Paket fiyatlarını dert etmez tek isteği sorunsuz ve kesintisiz hizmet almaktır. Barındırdığı siteler önemli sitelerdir. 10 dakika bile kesinti yaşamamalı. Bu yüzden siteyi alacak kişi için bazı şartlarım var.
Şartlar: Aslında tek şartım
müşterilerin mağdur olmamasıdır. Bu yüzden alacak olan kişinin;
-Tercihen daha önce veya şuan benzer işler yapmış olması.
-Hosting yönetimi plesk, cpanel, alan adı ve dns işlemleri, veritabanı, sunucu vds yönetimi hakkında bilgili ve tecrübeli olması. İşin içinden çıkamadığınız durumlar olursa vds sağlayıcım her türlü konuda destek oluyor. Şimdiye kadar hiç mağdur etmedi. Güncelleme gibi işlemleri sağlar.
-Müşterileri kendi sitesine taşıyacak kişileri normalde istemiyorum ancak eğer mevcut vds'yi kullanmaya devam edecek olan sadece müşteri hesaplarını taşıyacak olanlara satışı gerçekleştirebilirim.
Kimler İçin Uygun: Bu kısa vadede bir pasif gelir kaynağı değildir. Böyle bir işe girmeyi düşünen kişiler için idealdir. Hazır müşterili ve gelirli siteyi alıp ilgilenirse hem mevcut müşterilere daha çok satış yapabilir hemde yeni müşteriler katarak kısa sürede verdiği parayı çıkartabilir. Bu ilanı 50.000₺'den açmıştım. Ozaman satın alan biri çoktan verdiği parayı kazanmıştı. İlanı açtığım tarihten 8 ay sonra 100.000₺ ciro yapmıştır.
Yıllık ciro şeklinde fiyatlandırıyorum. 6 yıldır aktif olan bir hosting sitesidir. Tüm detayları verdiğimi sanıyorum ancak yinede kafanıza takılan konularda pm atabilirsiniz. Kendi lisansı olan benim wisecp lisansım ile birlikte almak zorunda değildir.
Son
1 yıllık ciro:
157.000₺ +
Wiscp lisansı olmadan satış fiyatı: 150.000₺
Lisans ile birlikte satış fiyatı: 200.000₺ (
Enterprise Lisans)
- Satış fiyatım zaman zaman son 1 yıllık ciroya göre güncelleniyor.
KONUYU OKUMADAN İLETİŞİME GEÇMEYİNİZ
Bu ilanını ilk açtığımda satış fiyatım 50 bin ₺ ve son 1 yıllık ciro yine 50 bin ₺'ydi.
Güncel veriler: