Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
El işi ürünler de hem yasal vergi destekleri oluyor hem de yurtdışında epey ilgi görüyor. El işi ürünler dışında makale yazarlığı, editörlük vs işlerine bakılabilir.
iOktay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örgü yapmayı biliyorsa el yapımı patik, kazak vb. çok satılıyor diye biliyorum
yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
El yapımı çanta vs.
Trendyurdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
trendyol pazar yerine girmesi en doğrusu olur bence
Dogukann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kiracımızın hanımı, evcil hayvan kıyafetleri örüyor asgari ücret kazanıyor ortalama kendisi belirtmişti
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vizyonu düşük tutmayın. Herseyi yapabilirler. Programda yazarlar sitede tasarlarlar.
Güzel bir 2 aylık planlama ile Udemy üzerinden temel eğitimler almasını öneriyorum. SEO'da dahil. Ticari olmasada ne olduğunu öğrenmeli.
Sonrasında bu soruyu sormadan ne yapacağını bilmiş olacaksınız.

Bu arada sağlıklı mutlu yarınlarınız olsun. Kalın sağlıcakla.
batuhandav adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocalarım gerekli fikirleri vermişler bize bir şey kalmamış
AOK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al sat karsız demişsiniz hocam ama güldürdünüz dünyadaki en karlı iştir alsat. Önemli olan neyi alıp neyi satacağını bilmek
alprnanl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba toptan çelik takı satan biryer bulup çelik takı ürünleri satabilir.

1. Öneri: Örneğin toptancı dan 30,40₺ ye aldığınız bir kolyenin perakende fiyatı en az 150 , 200₺ piyasada .

2. Öneri: ilk etapta kendi sitenizi kurmak yerine shopier daha avantajlı olacaktır sizin için müşteri kitlenizi oluşturduktan sonra websitesi kurmanız daha faydalı olabilir.

3. Öneri: Tiktokta yayın açarakta satış yapılabilir daha önce denk gelmiştim oradada yayın açıp satış yapan bayanlar var
Hepsi birbirinden değerli muhteşem fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Ancak uzun zaman önce düşündüğüm iş kolunu deneme konusunda araştırmaya gireceğim.

Piyasada bir kase çorbanın bile 50 liradan satıldığı günümüzde kişisel tasarrufları da göz önünde bulundurduğumuzda "Ev yemeği satışı" konusunda fikirleriniz neler?