Agresif bir yaklaşımda bulunuyorsunuz. İnternet aleminde hiç bir içerik kısıtlanamaz aslında. Bir şekilde erişim devam ettirilebilir. Durum böyleyken bu agresif sansür yaklaşımınız neden?
Haa kendi yorumum Türkiye bazında konuşursak TikTok ortamında vakit geçirileceğine, bir sözlük ortamında okur/yazar olması daha iyidir herhangi birinin.
Yukarıda da açıkladım sebeplerini hocam, okumanızı rica ediyorum. Ekşi'nin diğerlerinden farklı herkesle etkileşime girebilirsini hiçbir ek bir şey yapmadan. Araştırma yapmadan rastgele mesela uyuşturucu nasıl yapılır bilgisi edinebilirsiniz, yukarıda bir arkadaş bu örneği vermiş de oradan devam edeyim. Ama mesela Reddit çok daha kapsamlı, özgür bir yer, internetin kendisi böyle zaten, ve böyle olmalı. Ama isteyen kişi araştıran kişi ilgili içerikler ile karşılaşmalı. 10 yaşındaki bir çocuğun karşısına durduk yere bir teröristin mesajı çıkmamalı.
Bunu anlayamadı bana "sığ", "sansürcü" diyen arkadaşlar. Linç kültürünü seviyoruz ne diyeyim.
Dem vurduğum nokta "parayla içerik girme, istediğini eleştirme, troller, hatta devlete küfür edilmesi bile değil" ki bence iğrenç şeyler ama sırf bu yüzden değil, her şeyi kolayca anasayfads görebilmeniz. Zaten her yerde var bu pislikler hangi birini kapatacaksınız ki.