Herkese merhaba. 1 haftadır yabancı YouTube shorts kanalı açma hakkında araştırmalar yapıyorum ve ufak çaplı girişimlerim var. Hikayeli bilmecelerle ilgili bir yabancı shorts kanalım fena gitmiyor. İlk videom 2nci günden 11 k izlenme aldı baya yorum ve like da var. Bu videoyu TSİ gece 02:00da atmıştım.(Tamamen şans eseri bu saate denk gelmişti.) İkinci videom da 6.5 k gibi bir izlenme aldı ve bu videoyu da yine TSİ gece 01:45 gibi atmıştım. Tabi bu videolarımı hergün 1 adet olmak üzere atıyordum. 3. gün videoyu TSİ 20:30da attım. Tüm videolar aynı açıklamalar aynı hashtagler… Ama bu videom sadece 5 yazıyla : BEŞ izlenme aldı. Anlam veremedim ve saatle ilgili olabileceğini düşündüm. İzleyicilerimin %65i amerika. 4. gün riske girmek istemedim ve yine TSİ 02:00 civarında attım. Sabah uyandığımda yalnızca 10 izlenme olmuştu. Hiçbir anlamlandırma yapamıyorum üstelik az izlenme alan videolarımın editi ve kalitesi diğer çok izlenenlere oranla çok daha iyi.
Kısacası size sorum şu : Yabancı YouTube shorts veya normal uzun içerikli yabancı YouTube kanallarına TSİ (Türkiye saati ile) kaçta yükleme yapmak algoritmada daha çok gösterilme sağlar bununla ilgili net bir bilgisi olan var mı ?
Not : Lütfen bu konuya şöyle hizmetler veriyoruz böyle izleyici sağlıyoruz gibi cevaplar gelmezse sevinirim. Gerçek çözüm önerileri arıyoruz.