Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel domain. Hayırlı olsun
Teşekkürler.

Emadder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir domain. Alışveriş siteleri arasında azalan com'lu domain arayışı her geçen gün daha da kıymet kazanırken bu güzel domaini ucuza kaptırma derim.
Yok zaten gelen teklifler beni pek memnun etmediği için reddediyorum.En yüksek 27K teklif aldım ama kabul etmedim.

MKH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes kendi projesinin büyüklüğü kadar teklif verir, bütçesel olarak büyük bir şirket örneğin hepsiburada gibi bir proje için kullanmak isterse beklentinizin de üstünde teklif verebilir. Bence beklentiniz çok uçuk değil bu domain için.
Aynen öyle.Büyük bir şirket denk gelsin diye bekliyorum ben de.Domaini kendim kullanmaya kalksam zaten potansiyelinin altında kalır.

ComNetSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain son kullanıcıya bulursaniz beklentileri karşılayabilir lakin forum da ihaleye koysaniz 1 k görmeyebilir onemli olan proje yapacak kisileri bulmak ornegin 1 yil once 125 k teklif gelen domainim projem oldugu icin satmadim peoje iptal olunca satayim düşüncesine girdim lakin suan 15 k diyorum yuzune bakan yok umarim demek istedigimi anlamışsınızdır
Forumda satma düşüncem zaten yok.Büyük bir firma denk gelsin diye bekliyorum.Tabi bu büyük firma bu domaini kullanır mi orası da kısmet.