Geçmiş olsun, benzer sorun bendede olmuştu, lisanslı tema ve eklentiler kullamıyordum, ve hostumda acıkta yoktu eminim, dum şöyle oldu..
Sitemde malum sitelerin reklamları vardı yazıların aralarına link koyyor, kaynak kodlarına reklam koyyor resimlere link ekliyordu.. komple temizledim yazıları, yine cıktı dedim hostta acık var, siteyi başka bir sunucuya taşıdım 3 gün geçmedi tekrar cıktı, güvenlik eklentileri yükledim yok yine oldu, sorunu kökünde şu şekil çözdüm. Siteyi komple sildim WordPress sıfırdan yükledim, yedek aldığım eski sitenin sql gerekli yerlerini elle yükledim, resim leri elle yükledim, gerekli eklemtileri sitelerinden tekrar indirdim., yani anlıcan komplesildim sıfırdan WordPress yükeldim yedeğide temiz ve dikkatli şekilde gerekli mecbur olam kısımlarıno yükledim, ve şuan şükür çook uzun zamandan beri sorun yok...
Sorun WordPress update yapmadan önce bi acıktan dosya yüklemişler, o dosya ile admin girişi yapmışlar,bazen diyordum yav bu eklenti işime yaramıyor neden yüklemişi acaba 🤣
İmkanın varsa sıfırdan kur
enteresan gerçekten bildiğin makaleler yazmışlar silmem çok zor olur 2 aydır düzeltmeye çalışıyorum ama en sonra çare dediğini yapcam