buLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunu nerden bılıyorsunuz ? anneme suan kız kardesım bakıyor. sanırım konuyu tam bilmediginiz icin eksik yorum yapmıssınız.allah gostermesın ki diyelim annem vefat etti. istedigim an biletimi alıp tr ye donebiliyorum. tr de donme konusunda abd hic bir sekılde sınırlama koymuyor. buradaki tek sorun tr dondukten sonra abd ye tekrar ıltıca edemıyorsunuz. bır kac kısıden 2 kere iltica edip abd ye girdiklerini duydum ama teyitli bir bilgi degil.

bunun ıcın evraklarınızı burada hazırlayan turkler var. ayrıca en yakın mahkeme 2-3 sene sonrasına verılıyor. hadı dıyelım ki 3 senekı sonrakı mahkemede deport yedi. mahkeme senı deport ettıkten sonra ust mahkemeye basvuruyorsun. oda red verırse onunda bır ustune basvuruyorsun ve buradada turkıyedeki gibi mahkeme işleri cok cok yavas suruyor. yanı bır deport ıcın bıle 10 sene mahkemelerde ugrasıyorsunuz.

bilmediginiz konular hakkında yorum yapmayın bence hocam. suc ıslemedıgı yada kurallara uymadıgı haricinde 1 ay ıcınde deport yıyen 1 allahın kulunu gosterın bana size 1000$ gonderıcem wu uzerınden

ve son olarak size gore BENİM BENCİLLİGİMDE SİZİ HİC İLGİLENDİRMEZ hocam. bilmediginiz seyler hakkında ınsanları suclamayın.
takılma hocam, bilgisi olmadan fikri olan çok bu memlekette. mesela birisi çıkar hayatında dogdugu yerin 50 km ötesini görmemiş, ameriga şöyle evrupa böyle diye sallar durur. ya da senede 10 defa et yiyemez, adam gibi gezip tozamaz ama yaşadıgını sanar, herkes de kendi gibi yaşasın ister, o nedenle de konfor alanndan çıkıp daha iyisini bulana salça olur, kedinin uzanamadıgı ciğer misali

sana bencil diyen elbette olur ama o insanlar her gün karısını kızını, anasını bacısını, colugunu cocugunu nasıl bir topluma emanet ediyor farkında mı acaba?

memleket texasa dönmüş, kimsenin kimseye saygısı, sevgisi, tahammülü kalmamış, yarın bir gün bir sokak röportajı veriyor ya da starbucksta bir kahve içiyor, mc donaldstan bir menü yiyor diye başına ne geleceği belli değil...

boşverin siz; kutlarım sizi yolunuz bahtınız açık olsun