Merhaba R10.net ailesi!
Ben mhrvlyv, 8 yılı aşkın süredir web yazılım dünyasında edindiğim deneyimle, size özel çözümler sunmak isterim. PHP Native, CodeIgniter, Web Tasarım, Veritabanı Tasarım ve Yönetimi, Logo Tasarımı, E-ticaret ve Blog Sistemleri konularında geniş bir uzmanlık alanına sahibim.

Hizmetlerim:
  1. PHP Native ve CodeIgniter Geliştirme:
    • Özel web uygulamaları, e-ticaret platformları ve içerik yönetim sistemleri için kapsamlı çözümler sunuyorum.
    • Mevcut projelerinizi güçlendirmek ve yeni projeler oluşturmak için profesyonel destek sağlıyorum.
  2. Web Tasarım:
    • Mobil uyumlu, estetik ve kullanıcı dostu web tasarımları ile markanızı ön plana çıkarıyorum.
    • Modern tasarım trendlerini takip ederek, projelerinizi görsel olarak çarpıcı hale getiriyorum.
  3. Veritabanı Tasarım ve Yönetimi:
    • Veritabanı mimarisi tasarımı ve optimizasyonunda uzmanlığım sayesinde, verilerinizi güvenli ve etkili bir şekilde yönetiyorum.
    • Performansı artırmak için veritabanı optimizasyon tekniklerini uyguluyorum.
  4. Logo Tasarımı:
    • Marka kimliğinizi yansıtan özgün ve etkileyici logo tasarımları oluşturuyorum.
    • Grafik tasarım konusundaki deneyimimle, markanızın görsel kimliğini güçlendiriyorum.
  5. E-ticaret ve Blog Sistemleri:
    • Güçlü e-ticaret ve blog sistemleri geliştirerek, online varlığınızı güçlendiriyor ve genişletiyorum.
    • İhtiyaçlarınıza özel çözümlerle, müşterilerinizle etkileşimi artırmanıza yardımcı oluyorum.
Neden Beni Tercih Etmelisiniz?
  • 8 yıldan fazla profesyonel yazılım deneyimim.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi.
  • Proje yönetimi konusundaki başarılarım.
  • Güncel teknoloji ve tasarım trendlerini yakından takip ediyorum.
  • Esnek çalışma saatleri ve uygun fiyatlandırma politikası.
Eğer dijital dünyada varlığınızı güçlendirmek, özel projelerinizi hayata geçirmek ve profesyonel bir yaklaşım ile çalışmak istiyorsanız, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Teşekkür ederim!