Merhabalar,
Çoğu kişi realist olmayan clickbait hikayeleriyle sizleri konusuna çekiyor biraz da benim durumu konuşalım.
Öncelikle şunu söyleyeyim doluya koysan almıyor, boşa koysan dolmuyor öyle bir durumdayım.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde babamın çocukluğunu geçirdiği mahallede bende çocukluğumu geçirdim büyüdüm, büyüdük... Neyse bu sırada babamın da arkadaşları falan olmuş (ne alaka diyecekseniz konuların akışı için anlatmam gerek)
Neyse işte benimde çocukluğumu geçirdiğim bu mahallede kızı erkeği oyun oynardık.

Çocukluk yaşanmış der geçersiniz o kişiler artık büyümüştür, herkes birbirini unutmuştur yolda görse tanımaz belki de tanır tanımamazlıktan gelir.

Bunları neden anlattığıma gelelim;
Beraber büyüdüğüm bir kızla hala aynı mahallede oturuyorum. (Kızın annesi, benim babamlarla da çocukluk arkadaşı)
Çocuktuk bir dönem irtibat kesilmişti, ardından motosiklet ortak ilgi alanı olmasından dolayı bir motosiklet topluluğu grubunda şans eseri denk geldik. (O beni isim soyismimden tanıdı)
Neyse onun da motordan anlayanlar bilir 50cc'lik ufak bir motoru var maddi imkanlar dahilinde kendi emeğiyle almış.
Ardından Ağustos sonlarına doğru yaşanıyor bu olaylar o gün tekrardan irtibat haline geçtik. Buluşuruz falan diyordu ben geçiştiriyordum onca sene sonra görmediğim birini görmek falan mantıksız geliyordu. Neyse bir gün çıktık arkadaşça gezdik vs. derken ben günden güne bağlandığımı anladım. Şu an o noktadayız.
Beni küçüklükten tanıdığı için içini tamamıyla açtı diyebilirim güvendiği için tüm derdini vs. biliyorum. Yani önceki erkek arkadaşı ciddi anlamda taciz etmiş senelerce (Lise aşkı)... Evinin önüne gelip kız arkadaşımın apartmandan elektriklerini kesmiş, dışarı çıkıyormuş takip ediyormuş annesiyle, çocuk fare zehri falan içmiş, adına sahte sosyal medya hesapları açıp tanıdığı arkadaş çevresine saçma sapan şeyler yaşıyormuş, nasıl bir data var elinde bilmiyorum ama kamu dairelerinde yaptığı işlemleri bile görebilir, hastaneye gittiğini üstüne taşıt aldığını içtiği ilaçları vs. illegal bir data var elinde bu ve buna benzer şeyler yaşamış.

Bundan dolayı da artık kalbi taşlaşmış ve hayatına kimse almak istemiyor haliyle çok normal karşılıyorum, fakat benim duygularım da belli.
Diyor bana hani açsındır ama miden yemek istemiyordur böyle bişey benimki de diyor.

2-3 hafta konuşuyoruz ardından bir tartışma giriyor araya konuşmuyoruz ilk adımı atan ben oluyordum hep, ama en son artık dedim ufacık bir ihtimal yok mu kalbindeki taşı çözmenin gel beraber çözelim ufacık ihtimal varsa değerlendiririm, yok dedi.
Arkadaş kalmaktan yana olduğunu söyledi, arkadaş olarak kaybetmek istemediğini söyledi, bende arkadaş olmaktansa hiç görüşmeyelim dedim konuşmayı kestirip attım.
Fakat kendisi beni o kadar etkisi altına aldı ki aklımdan çıkmıyor. Kaldı ki motorlarımız aynı otoparkta her sabah onun motorunu görerek başlıyorum güne illa ki o da görüyor.
Geçen otoparkta denk geldim motorumun kırık parçalarını onarırken ve sohbet etmeye çalıştı yardım edebileceğim bişey var mı diye sordu bozuk yaptım bende haliyle...

Ben arkaplanda çok fedakarlık yaptım ona karşı yüzü gülmesi için çok çaba sarfediyordum fakat durum bundan ibaret.
Sırf onun için şiddetli yağan yağmurda gittik Balıkesir'e istediği motoru satın almaya, ona hedef belirtlettim sattı motorunu yeni motor aldık ona ben bildiğim için bana güvendi beraber gittik aldık.
Diğer motorunu satmasında da yardımcı oldum.
AÖF okuyor sınavlara gireceği zaman beni çağırıyordu yanımda ol motive ol diyordu sırf kırmamak için gidiyodum yağmurlu oluyodu arabamla götürüyodum yani bu ve buna benzer çooook fedakarlık yaptım üstüne titriyodum resmen.

Diyorum ki hani kesinlikle olmaz de ben bitireyim kafada, ne unutturmaya unutturuyor, ne olduruyor arafta bıraktı beni de.

Tam geçen gün farklı bir kızla buluştum akşamına yazdı durum attım bensiz gazlamak falan diye gelde unut )
Bizimkisi kabul olmayacak duaya amin demek gibi bişey sanki öyle seziyorum.

Siz olsanız napardınız?
Ek olarak (kız +4 yaş büyük)