anf690 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'daki en büyük takıntınız ne?
Mesela ben @anf690; isimli üyenin 1 tlden başlattığı açık artırmalara çok takılıyorum. Şaka maka bazen öyle yazıyorlar 1 tlye veriyorum diyorsun ama vermiyorsun diye ürün teklif alması benim suçummuş gibi. Buarada 1tlye zararına verdiğimde çok oldu buna bir sürü örnek verebilirim.
İşin şakası bi yana ben en çok ölücülere denk gelirsem takılıyorum, var mı sizinde takıntılarınız?
yarım saat geçmedi arkaaşın biri eski news kayıtlı site ihalesi açmış direk 1 tl verdim, ya düşünseniz 1 tl ye bana kalsa riske bak arkadaşta neyse beni 1.000 TL ile biri geçti. Benimde en takıldığım konu bu sektöre ki zaten r10 ile başladık başladığımdan beri sektördeki bir çok arkadaş tamamı aynı, adam soru atıyor 1 sayfa cevap yazıyorum, ya şuna bile razıyım ''tşk'' << bu kadarcık yazsa razıyım hani teşekkürler bilgi için düşünürüz alırız almayız pahalısın ucuzsun yorumu geçtim hiç tik ya inanın ilk kez bu sektörde gördüm böyle arkadaşları emin olun buradsan da duyuruyorum içimden bir küfürrrrrr ediyorummmm aklınız durur hani şimdi içimdekini saklasam siz anlamazmısınız bu adam içinden küfür ediyordur diye evey yardır yardır ediyorum sevgiler