hala umudu olan bir gençsin. 35 yaşını geçince anlıyorsun bu milletin artık o eski Türk milleti olmadığını...
Bende aşırı milliyetçi ve Türkçüyüm. Ama geleceğe dair umudum yok. Biz Türk milliyetçileri azınlıkta kaldık... Ne zaman Türk milliyetçiliği yapmak bölücülüktür diyeni destekledi bu millet işte o zaman çöküş başladı.
Köklerim arkadaşlarım olmasa yurtdışını zorlarım. Yani bu kafa 23 yaşında olsaydı kesinlikle konu sahibi bu arkadaşın yaptıklarını yapardım.
Ben ülkenin güzel zamanlarını gördüm. Ergenliğim, gençliğim çok güzel ülkede geçtiğini gördüm.
Annem babam daha güzel zamanlarını gördü ama hep inkar etmişlerdi. Annem aşırı dinci, ve yokluk içinde bizi büyütmesine rağmen eskiden herşeyin daha iyi olduğunu söylemeye başladı.
Toplumsal çürüme yaşıyoruz. Artık bunu kimse inkar edemez.
Bundan kurtuluş için iktidarın değişmesi, Türk milliyetçisi bir iktidarın gelmesi gerekir. O da artık imkansıza yakın...
hocam bu millet çok zorlu süreçlerden geçti bittiği dendiği yerde tekrar başladı inanıyorum gelecekteki evladlarım için inanıyorum belki biz istediğimiz hayatı yaşayamayacağız ama onlar yaşayacak abd kaçarak ingilize almana sığınanlar zamanında yunanlara da sığınmıştı himayeciliği sever ılık su muslumanları hocam

Biz 1000 yıldır buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz.
Dün 6 tane şehidimiz bu topraklar için toprağa düştü onlar gibi niceleri de keza öyle, o yüzden pes etmek yok.
son olarak da
Felek her türlü esbâb ı Cefasın toplasın gelsin Dönersem Kahbeyim millet yolunda bir Azîmetten
vatan kasidesi