Cahil senin gibiler olur , iltica ettiyse yorumumu yaptım senin ne zoruna gitti? Tuzum kuruymuş😂 bunu nereden çıkardın 23 yaşında anne baba olmadan kendi ayaklarım üstünde durmaya devam ediyorum senin gibi ekonomi kötü hak hukuk adalet yok diye ağlamıyorum elimde imkanları sonuna kadar zorluyorum.
Hadi şimdi git ilticanı et 😂
Amerikan polisine de hizmet et banane yorumlarım seni germesin. Allaha şükür ne mevcut durumdan yanayım ne yabancı yalakasıyım. Eskiden olduğu gibi gene Türk Milleti bu durumu aşacak biz alışığız Kurtuluş Savaşı vermeye ama tohumunda milliyetçilik olmayan bir insan ne anlar bundan Trump başa gelince hepinizin deport yemesini ve buraya konu açmasını göreceğiz o zaman görüşürüz 😣👍
hala umudu olan bir gençsin. 35 yaşını geçince anlıyorsun bu milletin artık o eski Türk milleti olmadığını...
Bende aşırı milliyetçi ve Türkçüyüm. Ama geleceğe dair umudum yok. Biz Türk milliyetçileri azınlıkta kaldık... Ne zaman Türk milliyetçiliği yapmak bölücülüktür diyeni destekledi bu millet işte o zaman çöküş başladı.
Köklerim arkadaşlarım olmasa yurtdışını zorlarım. Yani bu kafa 23 yaşında olsaydı kesinlikle konu sahibi bu arkadaşın yaptıklarını yapardım.
Ben ülkenin güzel zamanlarını gördüm. Ergenliğim, gençliğim çok güzel ülkede geçtiğini gördüm.
Annem babam daha güzel zamanlarını gördü ama hep inkar etmişlerdi. Annem aşırı dinci, ve yokluk içinde bizi büyütmesine rağmen eskiden herşeyin daha iyi olduğunu söylemeye başladı.
Toplumsal çürüme yaşıyoruz. Artık bunu kimse inkar edemez.
Bundan kurtuluş için iktidarın değişmesi, Türk milliyetçisi bir iktidarın gelmesi gerekir. O da artık imkansıza yakın...