Mesajın her kelimesi doğru katılıyorum ama 100 bin gibi bir alt sınır yok bunu avukatda söyleyecekdir zaten şu ana kadar sadece bir kişi ile konuştum oda tahsin diye bir kişi benim amacim tamamen yasal gelmek hocam yoksa ben de meksikayi düşündüm ama değmez benim için sizin bildiğiniz bu şirket işlerinden anlayan iyi avukat var mı? Ben trade şirketi kurmak istiyorum mesela orada amerikadan türkiyeye ihracat yapacağim
Pardon eb3 vizesiymis bilgim yok ama dedigim gibi ama miktar olarak 20 bin $ kesinlikle alinamaz yinede avukata sorarim cunku oyle olsa cok gelen olurdu duyardik guncel anlik gelismelerden haberdariz burada o konuda iyi durumdayiz cunku hem avukatlarla surekli gorusme halindeyiz hem turklerin oldugu bir cok sayfalarda sitelerdeyiz turkiyede olanlarida turkiyede yasayanlardan once ogreniyoruz emin olun

... burada sirket acanlar var buraya geldikten sonra is yapmak cok daha iyi tabi ama yine arastirmak lazim burada sponsor bulmak vesaire cok cok zordur ... burada sirket acmak icin buraya gelmeye gerek yok ama is yapmak icin burada olmak gerek sirket icin forumdada yardimci olabilirler acanlar vardi sanirim bazen goruyorum bakin eger bulamazsaniz buradan bir kac avukat bulabilirim yabanci dil varsa amerikali avukat bulunur sorun degil haber edin ben her zaman soylerim yurt disina yasal gitmelisiniz calisma izni almalisiniz isiniz cok kolay mutlaka is bulursunuz diger turlu isler cok zorlasiyor simdi genel bi kriz var dahada zor herseyi toz pembe anlatiyorlar evet hersey toz pembe olur ama dedigim gibi saglam Meslekleriniz varsa amerikanin bir ucundan diger ucu komple sizin

bu ay new yorkta calis diger ay californiaya git senede 5 isyeri degistir banamisin demez dokunmaz cunku aranan kisisin aranan kisi olan korkmadan gitsin yurt disina koysun cebine bir kac bin $ yeterlidir hatta is arastirmasi yapip isi gelmeden bulursa cebine koysun 1500 $ yeterlidir ama bahsettigim mesleklerden olanlarin donus biletine bile ihtiyaci yok ben geldigimde buraya tek yon biletim vardi geri donus biletim dahil yoktu .