brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortalama 100 bin $ dan asagi kesinlikle yaticimci vizesi alamazsiniz yok oyle bisey buraya geldiginizde yine bir miktar para lazim olacak ve avukat masraflari dosya masraflari haric ... bir ise ortak ta olabilirsiniz ama yuzde 51 ve ustu hisse size ait olmali yani cogunluk hisse yatirimcinin uzerine olmali oyle instagramda veya diger online sitelerde insanlari dolandiriyorlar yatirimci vizesi icin abd de yasayan avukat bulunmasi lazim ve burada bir tanidik isyerini satin alinacak yatirim yapilacak isleri yerinde incelemesi lazim kesinlikle dolandirilirsiniz 20 bin$ vize verildigi mumkun degil meksika sinirindan adamlar 13 15 bin $ istiyor oyle olsa turkiyede insan kalmaz 20 bin $ bir araya getirebilecek milyonlarca insan var kesinlikle yalan inanmayin hic bir ornegi yoktur . Dedigim gibi saglam Mesleklerinizin olmasi lazim oraya bi varayimda sonrasina bakariz diyenlerin perisan olup gittiklerini cok goruyoruz her gun facebook sayfalarinda acilan konulari goruyoruz ama elinde saglam meslekleri olanlarin korkmasina gerek yok ornegin dun araba ilani yayinlamistim turk sayfalarinda neyse efkay diye bir arkadasla tanistik meksika sinirindan gelmis Texasta yasiyorum 1 senedir dedi biraz sohbet ettik aslinda ben cok iyi bir araba tamircisi muhendisim ama simdilik kuryelik yapiyorum dedi yahu senin canavar gibi meslegin var ne isin olur bos islerle dedik yarim gun icerisinde ona is buldum bakin meslegin onemini yurt disina ciktiginizda anlarsiniz meslek yoksa ve parada yoksa su an kesinlikle yurt disina cikmanizi tavsiye etmem oraya varalimda Allah buyuktur demeyin calisma iznide alamazsaniz isiniz cok zor ...
Tesisatcilik . Isitici sogutucu . Teknisyenlik isleri icin abd de okula gidip egitim alinmasi gerek ama tamirci kaportaci kuafor gibi meslekler icin ilk etapta hic bir belge almadan cok rahatlikla is bulabilirsiniz burada iyi bir tamirci iyi kazanir iyi bir kaportaci cok cok iyi kazanir ve bu tur mesleklerden gelenler kesinlikle cok kisa surede is yerinde hisse alip isyerine ortak edilirki isten kacmasin yani mesleklerinde icinde onemli onemsiz olani var ornegin yanlis anlamasin kimse ama buraya kral yazilimci olarak gelmeniz hic bir sey ifade etmez kocaman bir hictir yurt disina gitmeden once murlaka iyi arastirilmasi gerek cok fazla yalan yanlis bilgiler veriliyor ve benim yurt disina cikacak olanlara tavsiyem oralarda omur tuketilmez buna inanin her ne kadar olumlu yonleri olsada olumsuz yonleride var erken yaslarda gidemeyenler mutlaka kendisini oraya ait hissetmiyor tamam iyi yonleri var ama ben sahsen burada olmek istemem saglik konusunda abd cok kotu afrika ulkeleriyle kiyaslanabilir teknoloji var ama iyi doctor yok zaten iyi doctorlarin coguda gocmendir bunlar saglik konusunda aptaldir 3 tane disi duzeltemezler veya orneklerini goruyordunuzdur rhode island ta pizza dukkani olan bir turk tanidik disinden yasadigi sorun icin hastaneye gitti verdikleri ilac midesini deldi halen mahkemelikler adama sancilar girdimi yerlerde surunurdu Allah kimseyi amerikada hastaneye dusurmesin bakmayin o bir kac tane nadir iyi yerlere saglik konusunda cok dandik bir yer kesinlikle sosyal bir ulke degildir herkes kendi emeginin karsiligini alir hayat belli bir sureden sonra keyif vermez hale gelir 10 13 sene yeterlidir ve kesinlikle amerikada falan omur tuketilmez ama herseye ragmen amerika insanin omru boyunca mutlaka bir sure gidip yasayip zaman gecirmesi gereken yerlerin en basinda gelir ... o yuzden bir an evvel paranizi yapip kendinizi erken emeklilige ayirin amerika insani yorar cok azimli cok calismalisiniz celik gibi sabriniz olmasi lazim oyle kafaniz attiginda gidip birilerine yumruk atamazsiniz yasalari gectim normalde fiziki olarak cogu spor yapar ve bizi evire cevire doverler ona gore hatta sinirini alamazsa ates eder turkiyedeki gibi tembel olamazsiniz sizin becerilerinize mesleginize bagli kazanciniz degisir ust limit yoktur 20 30 40 bin $ da kazanabilirsiniz veya Karin toklugunada senelerinizi harcarsiniz 10 senedir buradayim araba satisi tamir isleri lokanta isleri yaptim cok insanla tanistim ama malesef son zamanlarda gelen arkadaslardan goruyoruz ki hic bir arastirma yapladan gelmisler meslek yok para yok dil yok ee nasil olacak ? Kimse burada size sihirli degnekle falan dokunmuyor butun is sizin meslekleriniz ve becerinizle parallel gider yani uzun lafin kisasi nereye giderseniz gidin cogu yerde benzer durumlar vardir yasal olarak ve mutlaka mesleklere sahip olarak gidin hic korkmaniza gerek yok ... genclere tavsiyem bosa vakit harcamayin gidin bir seyler ogrenin donanimli hale gelin bak bakalim sana kriz isliyor mu gelsin amerikaya kaportaci tamirci daha ucaktan inmeden isini ben bulacagim haydi isiniz rast gele.
Mesajın her kelimesi doğru katılıyorum ama 100 bin gibi bir alt sınır yok bunu avukatda söyleyecekdir zaten şu ana kadar sadece bir kişi ile konuştum oda tahsin diye bir kişi benim amacim tamamen yasal gelmek hocam yoksa ben de meksikayi düşündüm ama değmez benim için sizin bildiğiniz bu şirket işlerinden anlayan iyi avukat var mı? Ben trade şirketi kurmak istiyorum mesela orada amerikadan türkiyeye ihracat yapacağim