23 Aralık 23
Türkçe kanalla ilgilenemiyorum 1 haftadır. Ona sonraki güncellemede bakarız. Her şey aşağı yukarı aynı. Sadede tiktok biraz yürüdü durup dururken. Bir video daha 420 bin izlenip durdu. O rakamın ne kerameti varsa orada duruyor ikidir. 2 video daha tiktokta hareketli. Ama tiktok izlenmesi hiçbir işime yaramıyor. Öylesine görüntü işte şimdilik. Instagrama başlamam lazım. Ama satın almaya uygun hesap bulamadım.
global kanal: 47. Gün
Abone: 775
Geçen hafta yükleme düzenimi bozdum. Düzenli yükleme günleri ve saatlerini atladım. Bu hafta Salı yükleyebildim. İzlemeler ve gösterimler tepe takla düşmeye başladı.
bir de anlamadığım bir durum var. Bazı video kapakları aynı duruyor. Normalde olan gösterim - tıklama oranları düşüyor. YouTube alakasız kişilere mi gösteriyor anlamadım.
Yaş grubu ve ülke profili olmasını istediğim yere doğru gidiyor en azından. Ama Rusça yorumlar yüzünden 10 gün içinde Rusya gösterimleri arttı sanırım. Geçen hafta listemde Ruslar yoktu.
Global Yemek Kanalı: 26. Gün
Abone sayısı: 22
Buna 25 Gün önce bir video atıp bırakmıştım. Geçen hafta bir video daha atıp ara ara da short atmaya başladım. Videoların ikisi de baya kötü. Elevenlabsta seslendirme yaptım ikincisine. Seslendirme olmayan daha iyi gitti. 22 abone olmuş. Kanal başlamış olsun diye atmıştım. Bu hafta kanala da düzenli video atmaya başlarım. Türkçe tek kelime yok. Ama shortlar Türkiyede gösteriliyor.