Özelden bilgler atıldı telefonla görüşme sonrası arkadaşa bi konuda haklı referans ısteme knusunda bu konuda kendısıne yabancı musterımızın kvkk ıznı olarak ref verıldı arkadasımız türkiye'den ıstemektedır ama bana bır konuda haksız oldugu konu ise arkadaşa sırf bu konuda sözleşme maddesınden bahsettım kendısının dedıgı konu teyıt ıle sorup memnunmusunuz degılmısınız gıbı konulara gırdı bu tur konularda yasadıgımız konular musterılere bız sızlere yardımcı olabılırız sıtenız ıcın dıyenlerden dolayı kvkk istinaden gizli tutuyoruz artık kendınıse en önemlısı dılersenız bılgımız varmı yokmu dıye dılersenız sıze demo kuralım dıledıgınız modul temaları sunucumuzda bılgımızı gormus olursunuz dedım bunu kabul etmedı

en kuskulandıgım konu bu oldu sebebı ıse normalde ıs yaptırmak ısteyenler bunu ısterler arkadasımız ıstemedı bu yuzden bu konuyu söyledıgımızde kacar derecesınden dırek telefonu kapatmak ıstedı sızlere tek dıyecegım referans öncesı bılgı testıne sokulacak ıse sözlesme yapılır demo ıstenır olmaz ıse bılgısı varmı yokmu anlasılır sadece bıraz zamanı gıder ama ucretı cebınde kalır zaten kendısınınde sunu bılmesı gerekıyor verılecek referanslarda etıcaret ısı yapan musterıler ufak ısletmeler harıcı orta ve buyuk ısletmeler bu tur konularda donus yapmıyor ve bılgı vermıyor sözlesme maddesıne ıstınaden ısrarla reflere sorucam edıcem memnunıyet anketı gıbı dusuncesı olan bır arkadasımız insallah aradıgını bulur ama bana kalırsa kendısını ve karsı tarafı korumak ıcın demo olarak ısleme gırmesı mantıklı gelmektedır.
Hocam forum sitesi kurmuyoruz, veya wordpress tabanlı bir kurumsal site kurmuyoruz, güzel söylüyorsunuz kvkk kapsamında müşterilerinizin bilgilerini paylaşmak istemeyebilirsiniz. Ancak magento gibi bir yazılım demo ile bana hizmet vermeye çalışırsanız orada bir dur derim, hali hazırda zaten bir e-ticaret yazılımına sahibim ve ne zorlukları olduğunu biliyorum, bu yüzden size nacizane tavsiyem magento kurulumunu ve herkes yapar ancak sorunlar baş göstermeye başlayınca herkes ben yapamıyorum diyip işin içincen çıkıyor.
Bana iş yapacaksan referansın olacak kardeşim referansın yoksa iş yapmamışsındır benim için.