SiyahLim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Levirora; Gerçekten bizim bir noktaya takılı kalmışlığımız yok sizin konumuza yazdığınız mesajları inceledikçe şirketimizin proje için sunduğu imkanları itibarsızlaştırma çabanız bizi üzüyor.
Bu sizin Sözünüz.22.500 TL’ye çalışacak lead full stack bulamazsınız.
Bu da sizin sözünüz. Ben çalıştığım ayların sonunda alacağım paraya bakarım.
Bu da sizin sözünüz. Abi, 11 yılımı verdiğim yazılım sektöründe, 22.500 tl maaş ile iş asla almam. 1 TL’ye muhtaç dahi kalsam almam. 22.500 TL’ye çalışacak Full Stack’i hatta senior’u geçtim, mid stack varsa bana ulaşsın. 7/24 iş verebilirim.
Her ikisinde de destek olarak verdiğimiz 22.500 TL'nin bir maaş olduğunu söylemeye çalışıyorsunuz.

Konuda her şeyi açık ve şeffaf açıkladık sizin burada eleştiri yaptığınız 22.500 TL bizim full stack developer için verdiğimiz maaş desteğidir.

Siz Full Stack Developer iseniz şunu deseniz ben bu para bu projeyi yazmam saygı duyarız.
Geliştirdiğiniz bu tarzda projeleriniz mevcutsa görmekte isteriz.
Bakın hocam güzelce özetliyorum;
Bahsi geçen süreye ulaşılana kadar alınacak para aylık 22.500 TL ise, sizin gözünüzde "destek" benim gözümde maaştır. Şu kadar ayın sonunda şu kadar var ama gibi şeylerle ilgilenmiyorum ben. Diğer arkadaşlar ilgilenebilir, bu onların tercihi. Benim tercihim değil. Öyle olsaydı; kazanç yüzdeli, proje bitiminden sonra yüzde oranla kazançlı gibi projelere de girerdim. Bu zamana kadar girmedim, girmemde. Tekrar söylüyorum, ben ay sonu alacağım miktara bakarım. MERN stack ile çok rahat geliştirilebilecek bir proje.