KRmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşimde tab gıdadan 5k zarar etti.
Aslında halka arz talebi biraz daha giderdi, filistin olayları ve hükümetin durduğu pozisyon etkili oldu. Borsa sallanmıştı o günlerde, dahada eski enerjisine kavuşamadı.
O günden beri çıkan hisseler eksi yazıyor.
Türkiye'de yatırımcı olacaksanız siyasileri çok iyi dinlemeniz lazım, çevre ülkeleri mevcut durumu okumanız gerekli.
O vakitlerde köşede duran bir dolarım vardı, borsayamı koysam diyordum kardeşlerim güzel kâr yapmıştı. Sonra dur dedim filistin olayı var paranı tut. Düşündüğüm gibide oldu
Ben şahsen ₺ hisse almaya bu yüzden çekiniyorum sadece ufak bir banka yatırımları yaptım, onun yerine $ ile amerikan borsasından sepet yaptım ilk 3 ay gık oynamadı şimdi %15 kâr ile gidiyoruz
Trden ayrıca teknoloji fonlarını tercih ettim,
Tabi yatırımlarım çok ufak miktarlar ama tatlı bir kâr yapmaya başladı
özellikle coine bu ay girdim güzel bir sepet yapıp, %35e vardı, kârın %30u giderse çıkarım oraya hiç güvenemiyorum 1 saatte bir gözüm orda
Her sene sene sonu ralli olurdu borsada, bu sene ters köşe oldu.Seçime yakın belki ralli olur ama 2024 altın,döviz yılı olacak gibi.ABD borsalarıda yatırım tercihi olabilir.Son yapılan faiz artışından anlıyoruz ki m.şimşek tam yetki verilmiş.2024 çok sıkı geçecek