DomainBRO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada ALAKA 0 hocam sürekli aynı moderatörler birine veriliyo baktı yapiyo tamam onda sabit kalsın havası var bununla ilgili nerdeyse her kategori de örnek verebilirim 3 4 kez modluğu alinip geri verilenler de mevcut 1 2 tane isim vermek olmaz ama bilenler biliyo

Ekstra olarak : tasarımcı bir mod vardi adama sürekli şikayet aciyorlardi en son modluğu aldılar ama nerdeyse 1 2 yıla yakın moderatorluk yaptı belki daha fazladır bu işin kesinlikle torpil olduğunu düşünüyorum YANİ FORUMDA BEN MOD OLUCAM DİYE BEKLEYENLER VARSA BEKLEMESİNLER ali veliyi önermedikce zor yani bazen aktiflige göre alım da oluyomuş ama çok nadir bununda tek örneği honomy yoksa onada yok derdim
Yazdıklarınız içinde doğru olan bir şey aradım da bulamadım. Ne gibi bir torpil olabilir, düşünceniz çok çok saçma. Her ay moderatör mü değiştirmemizi bekliyorsunuz? Burada 10 yıldır moderatör olan da var. İç tarafı bilmediğiniz için modluklar alınıp veriliyor sanıyorsunuz fakat o işler öyle değil. Örneğin bir yöneticimizin çocuğu oluyor, birkaç ay ilgilenemeyeceğini belirtiyor rankı verip dinlenmeye geçiyor. İşleri rahatlayınca tekrar aramıza katılıyor.

Bahsettiğinizin aksine bizim ekibimiz aile gibidir, ekibin içine giren herkes de bunu ilk günden görür. Herkes insan olduğu için yoğun dönemleri olabiliyor, bazen psikolojik sorunlar bile olabilir. Bu dönemlerde hepimiz zaman zaman dinlenmeye geçmişizdir. Bu süreçte de rankı işgal etmemişizdir.
Son olarak şunu belirtmem gerekiyor: Moderatör olduktan sonra ticaret ayrı, moderasyon tamamen ayrıdır. Her aldığımız arkadaşımıza ticaretlerini aksatmamasını da söyleriz. Bahsettiğiniz arkadaşımız R10.Net'in görmediğiniz tarafında tasarımsal kategorilerde de görevliydi. Ticareti kendisini ilgilendirir. Ayrılma sebebi de bununla alakalı değil. Umarım bir gün aramıza katılıp görüşlerinizin yanıltıcı olduğunu görürsünüz İyi forumlar.