Amerika maceran hayirli olsun kardesim oncelikle o bahsettigin kamplarin tuvalet ve banyonun ayni yerde oldugunu kapisinin dahil olmadiginida yazda herkes oralari toz pembe zannetmesin 12 13 k aracilara odemekle is bitmiyor avukat dosya masraflari derken 30 bin dolari geciyor ... buraya geldiginizde mutlaka paranizin olmasi lazim amerikanin su an hic bir eyaletinde 300 350 $ doordash ile veya seamless . Veya grub hub her neyse bu paralari kazanamazsiniz

arti bir de calisma izniniz yoksa doordash account acamazsiniz baskasindan kiraladiginiz hesaplar icin aylik 400 500 $ hesap sahibine odemek zorundasiniz bazilari yuzde 15 istiyor su an Karin tokluguna calisirdiniz su an elinizi sallasaniz sofor ve su an christmas ve yeni yil heyecaniyla isler durgun zaten genel bir kriz heryerde var subattan sonra belki 200 300 arasi o da her gun olmaz su an doordash veya digerleride Kan agliyor sinirdan girene kadar hayatiniz tehlikede ... icerde ne kadar duracaginizi kimse size onceden soyleyemez ve bond odeme olayi yuzde 90 herkese olmasada genelde bond yani kefalet odemesi cikar

kimse ordan elini kolunu sallayarak cikamamistir cikamazda ... ailece gelenler kampta cok tutulmuyor ama tek gelenlerin sansina kalmis 7 ay kalan 25 bin $ kefalet odeyen biliyorum 7 kisiye bedava sponsor oldum vaktinde yani hersey muhtesem toz pembe degil bakin defalarca yazdim hepsi bos muhabbet cok saglam meslekleriniz mesleginiz olmasi lazim mesela tamirci ... teknik servis ... kuaforluk vesaire gibi saglam meslekleriniz yoksa bosa hamallik yaparsiniz

bol sans
Oo denesem belki alırlar o zaman 😄 15 yıldır mekanik teknik servis işindeyim.Elim her türlü anahtarı tuttu tutuyor,her türlü pis işide yaptım yapıyorum ( en pisi bence pis su işide 😁 ) Ssk dökümanında kodumda teknisyen olarak geçiyor.Aklıma giriyosun hocam şu yazıyla 😂