Öncelikle kriz konusunda size katılmıyorum Avrupa ve Abd nin krizini TR ile kıyaslayamazsınız TRde en kral mesleğiniz olsa ne olacak?
https://tr.tradingeconomics.com/coun...inflation-rate . Bir diğeride söylediklerinizi anladım aynı bizim ustalar gibi takılalım diyorsunuz gerek lavabo başlığı değiştirirsin gerek parke dizersin gerek boya yaparsın. Söylediğiniz gayet mantıklı zaten abd ye green card vs çıkarsa illaki meslek ve yabancı dil öğrenilip gelinmesi gerekiyor.
Dedigim gibi hizmet sektorunde guzel meslekleriniz olursa size amerikanin avrupanin heryeri iyidir guzeldir is aramakla cok vakit kaybetmezsiniz buradaki krizi tr deki krizle zaten kiyaslayamayiz bile ama su anda dunya genelinde ekonomik sorunlar var amerikadada var arti meksika sinirindan gelen arkadaslardan cok goruyoruz facebook gruplarinda sayfalarinda her gun birileri yaziyor zor durumdayim is bulamiyorum is ariyorum cebimde son su kadar param kaldi diye diye bu cok uzucu mesele bizim insanlarimizin bu duruma dusmesi beni uzuyor ama firsat buldukca yaziyorum tavsiyelerde bulunuyorum mutlaka kendinizi donanimli hale getirmelisiniz sinirlari zorlamalisiniz simdiki genc arkadaslar malesef cok tembel ben askere gidene kadar 12 yasimda basladigim calisma hayatimda kuaforlukle kaportaciligi donerciligi canavar gibi ogrendim 3 meslek sigdirdim amerikaya cebimde 34 $ parayla geldim belki bu bazi arkadaslara ilham verir bodrumda calisirken lojmanin yan tarafi denizdi yuzmeye gidemezdim kibrista 1.5 sene calistim 1 kere denize gittim ama simdi artik 40 yasimda emekligim

10 senedir buradayim ve bu saatten sonrasi bana hayat lay lay lom her yer amerika ama vaktinde bunun icin mucadele ettim mucadele eden mutlaka mukafatini alir ama 3 sene ama 5 sene sonra... mesele bir yere gitmek degil mesele oraya gittiginizde hayata tutunmak kisi var cebinde 50 100 200 bin $ ile gelir hayata tutunur veya tutunamaz kisi var cebinde 30 40 $ ile hayata tutunur ama kesinlikle birden fazla meslek artik sart gelin abd ye kaportaci olarak dedigim gibi iyi bir tamirci mechanic olarak ucaktan inmeden is bulursunuz sizden krali yoktur bir cok doctor dan muhendisten daha cok kazanir siz is aramazsiniz is sizi arar bunu yasayan birisi olarak soyluyorum tabi biraz azim olacak biraz sinirlari zorlamak gerekiyor tembellik olmaz hayat sinirlari zorladiktan sonra basliyor aslinda ben genclerimize hep tavsiye ediyorum bosta duracaginiza gidin bedavaya Karin tokluguna calisin ama meslek ogrenin dil ogrenin aksama kadar bosuna vakit gecirmektense yabanci dil ogrenmek gerek ve. Yurt disina cikacaksaniz MESLEKLER ogrenmek zorundasiniz yoksa cok zorlanirsiniz hele bir de calisma izni alamazsaniz haliniz perisan olur ben aslinda olumlu positive birisiyim ama bu yazdiklarim hayatin gercekleri bizim insanlarimiz akillidir zekidir yeterki istesin yapamayacagi sey yoktur sadede o konfor alanini terketsin .